fbpx
tévé, távkapcsoló, tv

Új tévécsatornával bővül a hazai tévés kínálat

Az A+E Networks Magyarországon is elindítja a History2 tévécsatornát holnap. Egyelőre egy nagy szolgáltatónál lesz elérhető.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Az A+E Networks Magyarországon is elkezdi szórakoztató ismeretterjesztő csatornája, a HISTORY2 terjesztését a Magyar Telekom kínálatában.

2020. január 7-től, azaz holnaptól a HISTORY2 mintegy 800 ezer háztartásban válik elérhetővé a 101-es csatornahelyen, de megmarad a HISTORY csatorna is, mely a 87-es, illetve HD minőségben a 945-ös csatornahelyen fogható.

Január folyamán a HISTORY2 kizárólag a Magyar Telekom csomagjaiban lesz fogható a hazai nézők számára.

A History2 tévécsatorna logója

A disztribúciós megállapodást Izabella Wiley, az A+E Networks közép- és kelet-európai részlegének ügyvezető igazgatója jelentette be ma, hétfőn. Wiley kijelentette:

„A HISTORY2 műsorai Európa-szerte egyre népszerűbbek a nézők és a szolgáltatók körében. Testvércsatornája, a HISTORY jelentős piaci részesedésre tett szert Magyarországon az elmúlt 12 hónap folyamán, a HISTORY2 lokalizált műsora pedig még több lehetőséget teremt a nézők számára, hogy bepillantsanak a világ legizgalmasabb rejtélyei mögé.”

Rajki Annamária, a Magyar Telekom TV és entertainment igazgatója elmondta:

„A Magyar Telekomnál folyamatosan keressük a lehetőségeket, hogy tovább színesítsük az ügyfeleink számára elérhető programválasztékot. A HISTORY2 elindulásával tovább erősödik ismeretterjesztő és szórakoztató csatornáink kínálata, és bízunk benne, hogy előfizetőink is lelkesen fogadják az új adót.”

A nézők a Magyar Telekom Szuper Családi HD és Szuper Családi Mozi csomagjaiban érhetik el a HISTORY2 érdekfeszítő műsorait.

Ezekkel a műsorokkal indít a History2

A 101 legfontosabb… című tematikus műsorfolyam keretében a csatorna olyan újításokról vetít dokumentumfilmeket gyorsételektől fegyverekig, amelyek megváltoztatták a világot.

A Holokauszt nemzetközi emléknapja alkalmából az auschwitzi náci megsemmisítő tábor felszabadulásának 75. évfordulójára emlékezik meg a HISTORY2. Magyarországon először lesz látható A Tesla-akták, amelynek szereplői a CIA által nemrég nyilvánosságra hozott titkos akták alapján próbálják meg megvalósítani a legendás feltaláló ötleteit.

A History2 Tesla-akták című műsora
A History2 Tesla-akták című műsora

Az Élet az ember után című sorozat pedig azzal a gondolattal játszik el, hogy milyen lenne bolygónk, ha mindannyian eltűnnénk a Föld színéről.

A HISTORY2 2013-ban, a HISTORY társcsatornájaként indult el nemzetközi hódító útjára. A csatorna műsorai a természettudomány, hadtörténelem, az ókori és legújabb kori történelem legkülönfélébb területein ásnak le a történetek mélyére, és a bennünket körülvevő világ kevésbé ismert tényeinek bemutatásával szórakoztatják a nézőt. A csatorna immár 45 millió háztartásban érhető el világszerte.

Ezt érdemes tudni az A+E Networksről

Az A+E Networks egyébként 100 országban 74 millió háztartásában kínál televíziós tartalmakat. Hozzájuk tartozik a History mellett a Crime+Investigation, a Lifetime, a HISTORY2, az Egyesült Királyságban ingyenesen fogható BLAZE, a Spanyolországban elérhető COSMO, valamint a HISTORY Play, a Crime+Investigation Play internetes videós platformok.

Az A+E Networks Germany és Italy, valamint a spanyolországi COSMO 100 százalékos tulajdonosa a Hearst. A 17 országban – az Egyesült Királyságban, az északi és Benelux államokban, Közép-Európában, a Közel-Keleten és Afrikában – működő A+E Networks UK a Hearst és a Sky közös vállalata. Az Ibériai-félszigeten a Hearst 50-50 százalékos vegyesvállalatot működtet az AMC Networks International Southern Europe-pal.

Borító: Unsplash.com
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!