Mikler Roland a válogatott kapujában.

A Sport1 és a Sport2 újabb sportjogokat szerzett

Csak a Sport TV csatornái közvetítik a jövő év elején megrendezendő férfi kézilabda Európa-bajnokságot, valamint jövő év végén a női kézilabda Eb-t. A Spanyol Kupa futballmérkőzései is náluk lesznek láthatók, és összesen 8 magyar csapat nemzetközi kupákban vívott csoportmeccseivel is jelentkezik majd a Sport TV a jövő első felében.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A 2020. január 9-26. között Ausztriában, Norvégiában és Svédországban megrendezendő férfi kézilabda Európa-bajnokság, valamint a 2020. december 3-20. között Dániában és Norvégiában zajló női kézilabda Eb is a Sport TV csatornáin, a Sport1-en és a Sport2-n lesz majd látható.

A válogatott tornák mellett 2020 első felében összesen 8 magyar csapat nemzetközi kupákban vívott csoportmeccseivel jelentkezik majd a Sport TV. A női Bajnokok Ligájában 2 (Ferencváros, Győr), a férfi Bajnokok Ligájában szintén 2 (Szeged és Veszprém), a női EHF-kupában 3 (Debrecen, Érd, Siófok), míg a férfi EHF-kupában 1 (Tatabánya) csapat érdekelt.

A Spanyol Kupa is a Sport TV kínálatában

Az Európa Liga, a Bundesliga, a Német Kupa, a labdarúgó vb- és Eb-selejtezők és válogatott felkészülési meccsek, az Olasz Kupa, az Olasz Szuperkupa, illetve a portugál és török bajnokság mellett újabb rangos sorozat jogai kerültek a Sport TV-hez. A Spanyol Kupa labdarúgó-mérkőzései is a Sport TV-n lesznek láthatók az elkövetkező években: ezt már december közepétől követhetik a nézők.

„Immár hagyomány, hogy több nemzetközi kupa döntőjében is érdekeltek vagyunk, ez reményeink szerint így lesz 2020-ban is. Könnyen lehet, hogy december 12-én dől el, hogy a Ferencváros csapata érdekelt lesz tavasszal is az Európa Ligában.  A Spanyol Kupáról mit is mondhatnánk? Egy olyan sorozat, ahol a Barcelona és a Real Madrid indul, mindig magában rejti egy újabb El Clásico lehetőségét” – mondta el a Sport TV műsorkínálata kapcsán Málnay B. Levente, a AMC Networks regionális ügyvezető alelnöke a

A kézilabda és labdarúgás mellett a következő hónapokban kiemelt figyelmet kap az NFL, a PDC dartsvilágbajnokság, a darts Premier League, az NBA, a UFC és majd tavasszal a jégkorong világbajnokság is.

Borító: Mikler Roland a válogatott kapujában. Fotó: MKSZ

NKM Energia, vállalkozása energiája

Az energia a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM Energia Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága, amely éves szinten mintegy 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít ügyfelei részére. Ezzel a Társaság a teljes hazai energiafelhasználás 45%-át is meghaladó mértékben látja el partnereit mind az üzleti ügyfelek, mind a lakosság körében, Magyarország teljes területén. (x)

Tovább a részletekért »

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti