fbpx
Mikler Roland a válogatott kapujában.

A Sport1 és a Sport2 újabb sportjogokat szerzett

Csak a Sport TV csatornái közvetítik a jövő év elején megrendezendő férfi kézilabda Európa-bajnokságot, valamint jövő év végén a női kézilabda Eb-t. A Spanyol Kupa futballmérkőzései is náluk lesznek láthatók, és összesen 8 magyar csapat nemzetközi kupákban vívott csoportmeccseivel is jelentkezik majd a Sport TV a jövő első felében.

A 2020. január 9-26. között Ausztriában, Norvégiában és Svédországban megrendezendő férfi kézilabda Európa-bajnokság, valamint a 2020. december 3-20. között Dániában és Norvégiában zajló női kézilabda Eb is a Sport TV csatornáin, a Sport1-en és a Sport2-n lesz majd látható.

A válogatott tornák mellett 2020 első felében összesen 8 magyar csapat nemzetközi kupákban vívott csoportmeccseivel jelentkezik majd a Sport TV. A női Bajnokok Ligájában 2 (Ferencváros, Győr), a férfi Bajnokok Ligájában szintén 2 (Szeged és Veszprém), a női EHF-kupában 3 (Debrecen, Érd, Siófok), míg a férfi EHF-kupában 1 (Tatabánya) csapat érdekelt.

A Spanyol Kupa is a Sport TV kínálatában

Az Európa Liga, a Bundesliga, a Német Kupa, a labdarúgó vb- és Eb-selejtezők és válogatott felkészülési meccsek, az Olasz Kupa, az Olasz Szuperkupa, illetve a portugál és török bajnokság mellett újabb rangos sorozat jogai kerültek a Sport TV-hez. A Spanyol Kupa labdarúgó-mérkőzései is a Sport TV-n lesznek láthatók az elkövetkező években: ezt már december közepétől követhetik a nézők.

„Immár hagyomány, hogy több nemzetközi kupa döntőjében is érdekeltek vagyunk, ez reményeink szerint így lesz 2020-ban is. Könnyen lehet, hogy december 12-én dől el, hogy a Ferencváros csapata érdekelt lesz tavasszal is az Európa Ligában.  A Spanyol Kupáról mit is mondhatnánk? Egy olyan sorozat, ahol a Barcelona és a Real Madrid indul, mindig magában rejti egy újabb El Clásico lehetőségét” – mondta el a Sport TV műsorkínálata kapcsán Málnay B. Levente, a AMC Networks regionális ügyvezető alelnöke a

A kézilabda és labdarúgás mellett a következő hónapokban kiemelt figyelmet kap az NFL, a PDC dartsvilágbajnokság, a darts Premier League, az NBA, a UFC és majd tavasszal a jégkorong világbajnokság is.

Borító: Mikler Roland a válogatott kapujában. Fotó: MKSZ

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások