bringazas.hu, a Magyar Turizmus Média honlapja

Bringás oldallal bővített a Magyar Turizmus Média

A turisztikai médiacég portfóliója a bringazas.hu-val bővül.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

A Magyar Turizmus Média portfóliójának legújabb tagja, a bringazas.hu elsősorban a lakosság számára szeretne kedvet csinálni a kerékpározáshoz és az egészséges életmódhoz.

„Magyarország olyan bringázható desztinációkkal rendelkezik, amelyek csodálatos természeti környezetben helyezkednek el, ráadásul olyan kapcsolható turisztikai termékekkel, amelyek komplex élményláncot nyújtanak, gondoljunk akár a Duna és a Tisza vonalára, a Balaton régióra, vagy a Tisza-tóra. A kerékpározás ugyanakkor nem csak teljesítménytúra és sport, hanem olyan életérzés, amit bárki megtapasztalhat, hazánk rejtett kincseinek felfedezésének lehetőségével. Nem titkolt szándékunk, hogy – a 2020-ban Budapestről rajtoló Giro d’ Italia kerékpáros verseny felhajtó erejét is kihasználva – bringára ültessük az országot, ezért a bringazas.hu oldal mellett hamarosan meghirdetjük a Bringára Magyarország szemléletformáló programunkat. A projekt kapcsán már több országos szervezetet is megkerestünk és előremutató tárgyalásokat folytatunk velük, de még idén megkeressük a kerékpárosbarát településeket és a giro-s városokat is”

– mondta el Szabó Zoltán, a bringazas.hu-t üzemeltető Magyar Turizmus Média Kft. ügyvezetője.

A kft. portfóliójába tartozik a bringazas.hu mellett a hajozas.hu, a csodalatosbalaton.hu, a csodalatosmagyarorszag.hu, a fishing.hu és a hotelek.hu.

További online médiával kapcsolatos hírek találhatók a Media1 online rovatában.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Pesti Hírlap 0. szám

Szerdán megjelenik a Pesti Hírlap

A Media1 információi szerint Budapest hétfőn mégis megadta a rikkancsos terjesztéshez szükséges engedélyt Kerényiéknek, igaz, egyelőre csak egyszeri engedélyről van szó.

Jonny Round, The Sound Agency ügyvezető előad a Brandfestival konferencián Budapesten

Így segíthet vagy árthat a hang egy márkának

Jonny Round, a The Sound Agency igazgatója is előadást tartott a nemrégiben Budapesten megrendezett Brandfestival konferencián. A Sound Businessről, vagyis arról beszélt, hogyan segítheti az értékesítést, illetve a márkázást a hangok megfelelő használata, illetve hogyan üthet vissza, ha valaki nem körültekintő.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!