Made in Gyetván Csabával, Discovery Channel

Made In Gyetván Csabával – Új, hazai gyártású sorozat indul a Discovery Channelen

A Discovery Channel új sorozatában epizódonként egy-egy teljesen különálló téma mélyére néznek.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Az induló Made In Gyetván Csabával olyan témákkal foglalkozik majd mint az alapélelmiszerek, a megújuló energia, a robotika.

A Big Picture budapesti televíziós szakkonferencián ma bejelentett új műsor azt mutatja be egy órában, hogyan készül mindaz, ami körülvesz bennünket. Az új sorozat idén decembertől kerül a műsorstruktúrába a Discovery Channelen.

A „Hogyan készült” típusú műsorok hazánkban és külföldön egyaránt népszerűek, így a Discovery magabiztos az új, magyar műsor sikerét tekintve is.

Gyetván Csaba régóta készít hasonló témájú tartalmakat. A nézők az ő szemén keresztül pillanthatnak be az egyébként legtöbbször nem látogatható helyekre és megismerkedhetnek azokkal az emberekkel is, akik ezeket a tárgyakat vagy termékeket készítik.

Gyetván az alábbi YouTube-videójában például a chipskészítést mutatta be:

Az új műsora, a Made In Gyetván Csabával négyrészes első évada decemberben szerdánként este 20-kor lesz látható a Discovery Channelen.

Az egyes részek témái:

  • 1. epizód: Mi lapul a konyhánkban?  – Ez a rész a húsüzemekbe ad betekintést.
  • 2. epizód: Megújuló energiák – ez az epizód az energiaforrások előállítását mutatja be és a megújuló energiákkal foglalkozik.
  • 3. epizód: Szupergépek – napjaink high-tech megoldásai.
  • 4. epizód: Könnyen, gyorsan finomat – gyorsételek kulisszatitkait tudjuk meg ebből a részből.

„Gyerekként órákat ültem a Discovery előtt a klasszikus Hogyan készült miatt, így érthető, hogy a Made In elindulásával egy álmom válik valóra. A Discovery a világ egyik legismertebb televíziós társasága, nagy felelősség és büszkeség erre a csatornára műsort készíteni” – mondta Gyetván Csaba.

További tévés hírek a Media1 tv rovatában.

Borító: A Discovery Channel új hazai, saját gyártású sorozata műsorvezetője, Gyetván Csaba

Szóljon hozzá!