fbpx
Stef Calcraft, a MediaCom kreatív transzformációért felelős vezetője

Kreatív transzformációért felelős vezető a MediaComnál

Kreatív transzformációs vezetőt nevezett ki a 2018-ban hat jelentős versenyen is az év ügynökségi hálózata címet elnyerő MediaCom.

A pozícióba Stef Calcraft, a Mother társalapítója érkezett, és a nem hagyományos médiaügynökségi tevékenységekért felel globális szinten.

Hozzá tartoznak majd a MediaCom olyan tevékenységei mint a MediaCom Beyond Advertising (MBA) elnevezésű tartalommarketing divízió, a sport és szórakoztatás üzletág, a social és influencer marketing, valamint a kreatív technológiák – derül ki a vállalat által közzétett közleményből.

Stef Calcraft feladata az előremutató kreatív gondolkodás és a legfrissebb médiamegoldások integrálása a médiapartnerek, a social platformok és a kreatív technológiai szolgáltatók bevonásával. Calcrafttól a MediaCom azt várja, hogy segítse az ügynökséget a friss ötletek létrehozásában, a munkatársak számára elérhető lehetőségek bővítésében és a hirdetők növekedési céljainak támogatásában. A szakember október 1-jétől tölti be a pozíciót, és közvetlenül Nick Lawsonnak, a MediaCom globális operatív vezetőjének jelent.

„Ez a kinevezés azt tükrözi, hogy amennyiben szeretnénk az ügyfeleink üzleti növekedéséhez hozzájárulni, képesnek kell lennünk az adatok, a technológia és a fogyasztói insightok kombinálására. Stef kinevezése az MBA, valamint a sport és szórakoztatás divízóink eddigi sikereire építkezik. Óriási tapasztalattal rendelkezik a márkaépítés területén, és ettől azt várjuk, hogy igazán erős ötletekre épülő, a korábbiaknál is előremutatóbb kampányok létrehozásában tudja támogatni a munkatársainkat”

– nyilatkozta Stephen Allan, a MediaCom globális elnök-vezérigazgatója.

Borító: Stef Calcraft a MediaCom kreatív transzformációért felelős vezetője. Fotó: MediaCom

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások