fbpx
Erdoğan Atalay és Pia Stutzenstein, a Cobra 11 főszereplői az RTL videójában

Cobra 11: Nagy változás előtt a sorozat

Huszonnégy év után először női társa lesz a Cobra 11 főszereplőjének, Semir Gerkhannek.

2020-tól Pia Stutzenstein alakítja majd az Erdoğan Atalay által megtestesített Semir Gerkhan társát a Cobra 11 című, Magyarországon az eleinte RTL Klub, majd manapság már a Cool által sugárzott népszerű német sorozatban.

A Sorozatwiki szerint a német RTL ezzel kapcsolatos bejelentése megosztotta az autópályás sorozat rajongóit. Nem mindenki örül a nagy változásnak, hogy Gerkhan felügyelő legközelebbi kollégája 2020-tól már nem férfi lesz.

Azért érdekes a változás, mert a német RTL-en 1996 óta látható, Magyarországon 1998 óta, vagyis több mint két évtizede képernyőn lévő televíziós sorozat körül ugyan nagyon sok változás volt az elmúlt évadokban, de olyan még egyszer sem fordult elő, hogy Semir Gerkhan mellett ne egy férfi társ lett volna a produkció központi szereplője.

A Cobra 11 korábbi évadaiban mindig férfi volt Semir társa – Videó: a Cobra 11 Budapesten forgatott jelenete

Pia Stutzenstein, vagyis a Cobra 11 új szereplője több tévés produkcióból is ismert már a német közönség számára. A harminc éves színész egyébként már a kilencedik társa lesz Semirnek a Cobra 11-ben.

Azt egyelőre nem tudni, hogy Pia Stutzenstein karakterét hogy hívják majd a sorozatban.

A Sorozatwiki megemlítette: a Cobra 11 az elmúlt két évtized nézettségi sikerei után az elmúlt években valamelyest vesztett népszerűségéből. Feltehetőleg ezért döntött a sorozatot gyártó német RTL amellett, hogy ilyen nagy változást hajt végre a sorozatban.

Magyarországon egyébként még a Cobra 11 korábbi évadait vetítik, a hazai nézők tehát csak később találkozhatnak majd az új szereplővel és a megújult felállással.

További médiahírek találhatók a Media1-en.

Borító: rtl.de
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások