fbpx
podcast

A magyar Forbestól igazolt vezetőt a BETONE Studio

Pentelényi-Kovács Tímea produkciós vezetői pozícióban folytatja szakmai munkáját a BETONE Studio podcastgyártó cégnél.

Az új pozícióban a BETONE Studio saját műsorainak és a bérgyártásban készülő produkciók teljes projektmenedzsment feladatai mellett a BETONE szakmai rendezvényeinek megvalósítása is Pentelényi-Kovács Tímea felelősségi körébe tartozik, írják a podcastgyártó cég honlapján.

Pentelényi-Kovács Tímea öt évig dolgozott eseményüzletág-vezetőként a magyar Forbesnál, az ő nevéhez köthető a Forbes Flow konferenciák fejlesztése és piaci bevezetése. A kiadónál több mint hetven rendezvény teljes menedzsmentje tartozott hozzá, többek között a Forbes listák apropóján rendezett gálaesemények, illetve a lapot havonta bemutató Kilövés elnevezésű esemény is.

A szakember a gazdasági lapkiadónál végzett rendezvényes munkája előtt évekig dolgozott reklámügynökségeknél, többek között az Ogilvy & Mathernél és a Roxernél account menedzserként. Később ő felelt az új tehetségeknek bemutatkozási lehetőséget nyújtó nemzetközi eseménymárka, a Portfolio Night hazai elindításáért is.

„Fantasztikusan örülünk Timi érkezésének, mert egyrészt pontosan érti és ismeri a reklám- és médiaszakma működését, rajong a podcastekért, másrészt pedig olyan munkatárs, akivel inspiráló és örömteli együtt dolgozni. Ilyen együttállást ritkán találni” – mondta Román Balázs, a BETONE Studio kreatív producere.

Borító: 123rf
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások