Az „Egy sima, egy fordított” című műsor új, 2. évadának főszereplői: Kapusi Gerti és Bede Róbert

A TV Paprika új stúdióból, új műsorokkal jelentkezik

Az öt kamerával rögzített új főzőműsorok négy országra, négy nyelven készülnek. Közös pont mindegyikben, hogy a helyi nézői visszajelzések határozzák meg a műsorok tematikáját.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Az idén nyáron átadott 250 négyzetméteres, jól variálható új stúdiótérben az itt forgatott sorozatok igényeihez igazodva háromféle modern konyharész alakítható ki.

Rajcsányi Balázs díszlet- és látványtervező feladata az volt, hogy egy gyorsan variálható, a különböző tematikákhoz könnyen illeszkedő stúdióbelsőt álmodjon meg, amelynek a segítségével pillanatok alatt más és más konyhai hangulat teremthető.

Az „Egy sima, egy fordított” című műsor új, 2. évadának főszereplői: Kapusi Gerti és Bede Róbert
Az „Egy sima, egy fordított” című műsor új, 2. évadának főszereplői: Kapusi Gerti és Bede Róbert. Fotó: AMC / TV Paprika

Az öt kamerával rögzített főzőműsorok négy országra, négy nyelven készülnek. Közös pont mindegyikben, hogy a helyi nézői visszajelzések határozzák meg a műsorok tematikáját.

Magyarországon, Romániában, Szlovákiában és Csehországban

Magyarországon alapvető szempont a praktikum, a gyorsan elkészíthető ételek, könnyen követhető receptek, az egyszerűen beszerezhető alapanyagok.

A romániai nézők körében változatlan az olasz konyha elsöprő népszerűsége. Így a Romániára forgatott műsor főszereplője a TV Paprika nézői előtt is legendának számító olasz származású séf, Antonio Passarelli, aki idén a fiát is a konyhába hívta maga mellé, ezzel átadva a stafétát az ifjabb generációnak.

A szlovák gasztrosorozat tavaly is és idén is az egészséges alapanyagokra épül. Az idei évben azonban csupa desszertet készít a helyi séf, Peter Siska, aki saját cukrászdát is nyitott Szlovákiában, ahol finomított liszt és cukor nélkül készülnek az egészséges finomságok.

Csehországban a hagyományos nemzeti ételek szerepelnek majd műsoron, Vendy és Adam (azaz Vendula Špetlíková és Adam Novotný) konyhájában.

Új stúdióból új műsorokkal jelentkezik a TV Paprika

Jamie Oliver vegetáriánus sorozattal rukkol elő

A tizenöt évvel ezelőtt, 2004-ben indult TV Paprika törekszik arra, hogy a mindenkori televíziós főzősorozatok közül a legújabbakat elsőként magyar nyelven náluk láthassa a közönség, így Jamie Oliver vegetáriánus ételekre koncentráló új sorozatával, de Paul Hollywood, Mary Berry vagy Nigella Lawson újdonságaival is itt találkozhat hamarosan a magyar közönség.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti