fbpx
Telekom

A Telekom meghosszabbította a sajtódíj-pályázatának határidejét

A távközlési cég olyan médiamegjelenéseket kíván díjazni, melyek a Föld jövője, a környezetvédelem érdekében születtek, illetve a fenntarthatóság témáját járják körül.

A Telekom tájékoztatása szerint a Fenntarthatósági sajtódíj-pályázatának beadási határidejét 2019. szeptember 2.-re tolta ki. Eddig lehet pályázni már megjelent cikkekkel, műsorokkal és digitális alkotásokkal.

A távközlési cég olyan alkotásokat, médiamegjelenéseket vár, melyek Földünk jövője, a környezetvédelem érdekében születtek és a fenntarthatóság témáját járják körül.

A díjra bármilyen 2018. augusztus 1. – 2019. július 31. között magyar nyelven megjelent alkotással lehet pályázni, amely azt mutatja be, hogy hogyan segítik elő a 21. század digitális megoldásai a fenntarthatóság témakörébe tartozó környezeti, gazdasági vagy társadalmi problémák és kihívások kezelését, megoldását. A vállalat várja a szemléletváltással kapcsolatos történetek bemutatását éppúgy, mint a digitalizáció és a kommunikáció pozitív társadalmi hatásáról szóló alkotásokat is. Műfaji és tematikai megkötöttség nincs, és bármilyen formátumú hagyományos vagy digitális médiatartalommal lehet pályázni.

A pályázaton részt vehet minden, újságíró, szerkesztő, riporter, blogger, podcast-szerző, vlogger, és bárminemű más médiatartalomért felelős személy. A pályázati feltételeket részletesen az alábbi linkre kattintva olvashatják a pályázók, innen tölthetők le a szükséges dokumentumok is.

A pályaműveket a Magyar Telekom munkatársaiból álló zsűri bírálja el. A zsűri elnöke a Magyar Telekom vállalati kommunikációs Igazgatója. A kiíró fenntartja magának a jogot, hogy eredménytelen pályázat esetén nem oszt díjat vagy kategória díjat.

Borító: Telekom-üzlet Budapesten. fotó: Ladányi András, Media1
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások