fbpx
Pozsonyi Piknik

Jön a 11. Pozsonyi Piknik

Minden eddiginél több színházi és gyerekprogrammal várja az érdeklődőket immár tizenegyedik alkalommal a Pozsonyi Piknik, Újlipótváros kulturális, összművészeti fesztiválja.

A 11. Pozsonyi Piknikre a XIII. kerületi Újpesti rakparton, valamint a Pozsonyi úton a Jászai Mari tér és a Szent István Park közötti területen kerül sor szeptember 7-én délelőtt 10-től.

A jövő szombaton megrendező Pozsonyi Piknik a hagyományoknak megfelelően az itt lakóknak és az ide látogatóknak is tartalmas kulturális programokat, különleges élményeket, érdekes látni- és hallani valókat kínál, amit jó hangulatú baráti beszélgetések és finom ételek egészítenek ki.

A Pozsonyi Pikniken jelen lesznek Pozsony városának előadó művészei is, akik különböző programmal csalogatják majd a vendégeket Pozsonyba. A pikniken a vendégeket budapesti és vidéki színházak, könyvkiadók és iparművészek várják, előadásokkal, dedikálásokkal, bemutatókkal várják.

A résztvevőket a rendezvény három színpadán, a Rakpart- Fidelio és a Tündérkert Gyerkőcszínpadon és kísérő rendezvényein több mint 100 produkció és mintegy 50 órányi program várja majd.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások