Pozsonyi Piknik

Jön a 11. Pozsonyi Piknik

Minden eddiginél több színházi és gyerekprogrammal várja az érdeklődőket immár tizenegyedik alkalommal a Pozsonyi Piknik, Újlipótváros kulturális, összművészeti fesztiválja.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

A 11. Pozsonyi Piknikre a XIII. kerületi Újpesti rakparton, valamint a Pozsonyi úton a Jászai Mari tér és a Szent István Park közötti területen kerül sor szeptember 7-én délelőtt 10-től.

A jövő szombaton megrendező Pozsonyi Piknik a hagyományoknak megfelelően az itt lakóknak és az ide látogatóknak is tartalmas kulturális programokat, különleges élményeket, érdekes látni- és hallani valókat kínál, amit jó hangulatú baráti beszélgetések és finom ételek egészítenek ki.

A Pozsonyi Pikniken jelen lesznek Pozsony városának előadó művészei is, akik különböző programmal csalogatják majd a vendégeket Pozsonyba. A pikniken a vendégeket budapesti és vidéki színházak, könyvkiadók és iparművészek várják, előadásokkal, dedikálásokkal, bemutatókkal várják.

A résztvevőket a rendezvény három színpadán, a Rakpart- Fidelio és a Tündérkert Gyerkőcszínpadon és kísérő rendezvényein több mint 100 produkció és mintegy 50 órányi program várja majd.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

ITBN 2019

Jön az ITBN, álhírekkel és médiás workshoppal

Az idén már 15. alkalommal megrendezendő Informatikai Biztonság Napján a budapesti Groupama Arénában több ezer érdeklődő gyűlik össze, hogy a kiberbiztonság aktuális kérdéseiről szerezzen információkat. Lesz médiás workshop is.

Steiner Kristóf, a Kristóf’s Kitchen in The Studios leendő műsorvezetője és Nimród Dagan

Steiner Kristóf YouTube-on indít műsort

Tizenegy év után vegán gasztroformátummal tér vissza műsorvezetőként Steiner Kristóf, a címe: Kristóf’s Kitchen in The Studios. A műsort azzal a céggel közösen készíti, amelyik az RTL Klub kutyás műsorát is gyártja.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!