04.18_Influencer Festival Program Hub

Összegyűlnek a véleményvezérek

Szeptemberben rendezik meg az ország legnagyobb influencer-találkozóját. Az Influencer Festivál szervezői beszámoltak róla, mire lehet számítani.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Szeptember 13-án, az Akvárium Klubban rendezik meg idén az Influencer Festivált, ahol a véleményvezérek, ügynökségek és világmárkák együtt gondolkodnak a szakma lehetőségeiről és problémáiról. A rendezvény egyik termében kifejezetten marketingeseknek, döntéshozóknak szóló előadásokat tartanak majd, ahol többek között az infuencermarketing-szabályozásokról és a tartalom-stratégiáról lesz szó.

Emellett a rendezvény másik szekciója a véleményvezéreket és a tartalomgyártókat szólítja meg, ahol Csorba Anita, Dombóvári István, Papp Inez Hilda és Sydney Van Den Bosch tartanak előadásokat a Facebook és Instagram trendekről.  Ezt követően a tartalomgyártók Facebook Live és podcast formájában mutatják munkájukat a gyakorlatban.

Istenes Bence a Pepsivel, Puskás Peti pedig Pamkutyáékkal áll ki „vitázni”, de lesznek nagy kerekasztal beszélgetések is, ahol többek között Csecse Attila, Gelencsér Timi, Köllő Babett, Ördög Nóra, Nánási Pál, Pamkutya és Zimány Linda beszélgetnek a nagyközönség előtt például az influencer élet tabu témáiról.

„Az influencer szó megítélése nagyon gyorsan változott az utóbbi években. Volt szenzáció, kutatási terület, most éppen szitokszónak számít. Eközben beépült a köztudatba, a marketingkampányok természetes részévé vált, egy-egy megrendelő egy átlagos kampánybüzdzsé akár 8-10 százalékát is elköltheti véleményvezérekre. Ezért, minden negatív megítélés ellenére tovább kell fejlődnünk és fórumokat kell rendeznünk, ahol az influencer marketing problémáit megvitatjuk, és közelebb hozzuk a megrendelőket a véleményvezérekhez” – mondta el Vaszary Ádám, Positive Adamsky managing partnere, a rendezvény egyik szakmai koordinátora.

Az Influencer Festiválon, az előadások mellett kreatív élmény-programokat is szerveznek: lesz Szelfi Múzeum és játéksarok is, délután pedig TikTok és Youtube sztárokkal szerveznek közönségtalálkozót a tiniknek.

További információ, részletes programok az influencerfestival.hu internetes honlapon találhatók.

A Media1 az Influencer Festivál médiatámogatója.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti