jóga, sport

Sportapplikációt kaptak a budapestiek

A Budapest Sport Alkalmazás ingyenes és lehetővé teszi, hogy megtalálják a fővárosiak a hozzájuk közeli és számukra legjobb sportolási lehetőségeket.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A fővárosi sport népszerűsítését, fejlesztését támogató, 37 budapesti sportszövetséget összefogó Budapesti Sportszövetségek Uniója útjára indította a Budapest Sport Alkalmazást, amelynek legfőbb célja, hogy a fővárosiak első kézből, saját preferenciáik alapján minden információt megkapjanak a budapesti sportolási lehetőségekről, eseményekről, helyszínekről és hírekről.

Az applikáció különböző szempontok szerinti bontásban szinte az összes fővárosi sportolási lehetőséget, illetve sportprogramot tartalmazza. Nem gond például keresni egy helyet, ahol jógázni lehet, van ingyenes a wifi és még kutyabarát is.

Az iPhone és Android okostelefonokra is letölthető ingyenes alkalmazás külön előnye, hogy azon belül saját adatlap hozható létre, amelynek köszönhetően személyre szabott, interaktívabb tartalom érhető el.

A felhasználók közel száz sportág közül választhatják ki a számukra legérdekesebb, legfontosabb mozgásfajtákat. Beállíthatóak a preferált kerületek is, ahol sportolni szeretnének, illetve az egyéni szempontok szerint testre szabhatóak egyéb kategóriák is, így külön megjelölhető, hogy akadálymentesített, wifivel rendelkező, kutyabarát helyen akarnak-e sportolni, vagy akár épp az, hogy baba-mama barát legyen az edzőterem.

A fenti szűrőkkel meghatározott érdeklődési körnek megfelelő eseményekről, hírekről is beállítható értesítés.

A Budapest Sport Alkalmazás működés közben
A Budapest Sport Alkalmazás működés közben

A Budapest Sport Alkalmazásban külön kiemelést kaptak a Budapest 2019 Európa Sportfővárosa eseményei, így a programsorozat soron következő rendezvényeiről meghirdetésük után azonnal értesülhetnek a felhasználók.

Jelenleg az augusztus második hétvégéjére tervezett Jógázz a Citadellán, az októberi Nordic Walking napról lehet már most minden tudnivalót begyűjteni, az esemény időpontját a saját naptárakba felvinni, illetve hamarosan bővül a lista az edzés-tanácsadásokkal kísért szabadtéri edzésekkel, amelyeket ősztől szerveznek meg újabb hét alkalommal a fővárosban.

Az applikáció fejlesztői várnak minden visszajelzést, véleményt, javaslatot az alkalmazás tartalma, működése kapcsán, hogy a kapott értékelések, reakciók alapján tovább javíthassák a felhasználói élményt.

A Budapest Sport Alkalmazás a fenti linkekről tölthető le.

Borítókép: Unsplash

NKM Energia, vállalkozása energiája

Az energia a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM Energia Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága, amely éves szinten mintegy 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít ügyfelei részére. Ezzel a Társaság a teljes hazai energiafelhasználás 45%-át is meghaladó mértékben látja el partnereit mind az üzleti ügyfelek, mind a lakosság körében, Magyarország teljes területén. (x)

Tovább a részletekért »

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti