viasat3

Műsorváltozás a VIASAT3 csatornán

Már hétfő estétől.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

A VIASAT3 üzemeltetője, a Sony Pictures Television Networks (SPTN) azonnali műsorváltoztatást jelentett be hétfőn délután. A változás már mától érvényes.

A változások lényege, hogy a csatorna visszahozza a korábban nagy sikerrel vetített Észbontók című vetélkedő korábbi adásait, egész pontosan a 3. évadot kezdték el ismételni.

A Műsorvízió szerint a változtatások oka a nézettségi adatokban keresendő, ugyanis nagyon gyatrán teljesített a New Amsterdam és az Éjszakai műszak is, melyek a kereskedelmileg kiemelt 18-49-es korcsoportban 1 százalék körüli, sőt az alatti eredményt produkáltak, miközben a Kovács Áron vezette kvízshow, az Észbontók június végén 2-3 százalékot is produkált.

Az Észbontók mindezt a jó eredményt ráadásul abban a sávban érte el, amelyben a TV2-n a Bezár a bazár! is fut.

Kovács Áron, a Viasat3 Észbontók című műsorának műsorvezetője. fotó: sonypicturespress.hu
Kovács Áron, a Viasat3 Észbontók című műsorának műsorvezetője. fotó: sonypicturespress.hu

Július 8-tól a VIASAT3-on a New Amsterdam helyén hétköznap 19 órától Az újonc című rendőrös sorozat kerül újra képernyőre, 20 órától (majd július 15-től 19:45-től) pedig az Észbontók lesz adásban.

További, a tévés világgal összefüggő híreket talál a Media1 tévé rovatában.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

A Vodafone Magyarország 5G lefedettsége Budapesten

Elindult Magyarországon a kereskedelmi 5G mobilszolgáltatás

A tényleg turbó sebességű, ötödik generációs mobilinternetes szolgáltatást egyelőre Budapest egy részén elindító Vodafone Magyarország nem adott ki a történelmi pillanatban közleményt, a protokolláris bejelentés politikusokkal ugyanis csak néhány nap múlva lesz. A szolgáltatásra azonban már most rá tudnak kapcsolódni a Vodafone 5G-képes telefonokkal rendelkező ügyfelei.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!