fbpx
Invitech

Átszervezés az Invitechnél

Az Invitech az új modell részeként két üzletágat hívott életre. Bemutatkoztak az új vezetők.

Új szervezeti struktúra bevezetését jelentette be a vállalati és nagykereskedelmi ügyfelek számára telekommunikációs infrastruktúra és menedzselt szolgáltatásokat nyújtó Invitech csütörtökön.

„Az Invitech küldetése, hogy hatékonyan támogassa ügyfelei infrastruktúra és ICT-üzleti igényeinek megvalósítását. Meggyőződésünk, hogy az 5G technológia gyors terjedése is ezeknek az igényeknek a jelentős növekedését eredményezi” – fogalmazott Gerald Grace, az Invitech februárban kinevezett vezérigazgatója a bejelentés kapcsán.

„A most bejelentett szervezeti átalakítás, a folyamatos technológiai és infrastruktúra-fejlesztéseink, valamint szakértői gárdánk elkötelezett munkája együttesen kívánja segíteni ügyfeleinket a digitális transzformáció útján” – tette hozzá a vezérigazgató.

Gerald Grace, az Invitech vezérigazgatója
Gerald Grace, az Invitech vezérigazgatója

A vállalat az új struktúrában erőteljesebben fókuszál stratégiai szolgáltatásaira, ennek részeként pedig két új üzletágat alakított ki.

Az Infrastruktúra és társszolgáltatói üzletág vezetését a nemzetközi telekommunikációs szektorban szerzett több mint húszéves tapasztalattal rendelkező Kis Albert vezérigazgató-helyettes látja el, aki 2017-ben csatlakozott az Invitech céghez. Az üzletág portfóliójába tartoznak a sötétszálas optikai gerinchálózat részei, a rádiós bázisállomások, a kollokációs, menedzselt, bérelt vonali és ethernet szolgáltatások. Az üzletág felelős az optikai és a rádiós alapú átviteli hálózat, valamint az adatközponti infrastruktúra üzemeltetéséért és fejlesztéséért.

Kis Albert, Invitech
Kis Albert, Invitech

Vállalati szolgáltatások üzletágat az Invitechhez 2012-ben csatlakozó, telekommunikációs és IT-területen egyaránt széleskörű tapasztalattal rendelkező Kemendi Zsolt vezérigazgató-helyettes irányítja. Az üzletághoz tartoznak az Invitech vezetékes alapú hang- és adatszolgáltatásai, a felhő- és IT-biztonsági megoldások, valamint ez a terület felel a végfelhasználóknak nyújtott sokrétű IT-szolgáltatás teljeskörű támogatásáért. Az üzletág legfontosabb célja, hogy olyan ICT-megoldásokat biztosítson, amelyek hatékonyan támogatják a vállalat ügyfeleinek üzleti céljaikat és elősegítik digitális fejlődésüket.

Kemendi Zsolt, Invitech
Kemendi Zsolt, Invitech

A mindkét üzletággal szorosan együttműködő Vállalati értékesítési és ügyfélszolgálati területet a vállalathoz 2010-ben csatlakozó Marton László vezérigazgató-helyettes irányítja. A nagyvállalati ügyfelek kiszolgálását a továbbiakban az egyes meghatározó szegmensek (pénzügyi szektor, államigazgatás, egészségügy, gyártóipar, szállodaipar) sajátosságaira, valamint a közepes méretű vállalkozások egyedi igényeire fókuszáló szakértői csoportok fogják ellátni. A kereskedelmi szervezet fejlesztésével az Invitech célja a személyes ügyfélkapcsolatok további erősítése, az ügyfelek üzleti működésének és egyedi elvárásainak megismerése, testreszabott kiszolgálásuk érdekében.

Márton László, Invitech
Márton László, Invitech
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások