fbpx
Taboola

Meghosszabbították a Taboola és a ThinkDigital együttműködését

Folytatódik, sőt új lehetőségeket hoz a tartalomajánló platform és a digitális hirdetéstechnológiai csoportosulás stratégiai partnersége.

A Taboola tartalomajánló platform és a ThinkDigital Group (TDG) digitális hirdetéstechnológiai csoportosulás több éve tartó stratégiai partnerség meghosszabbítását jelentette be.

Az új megállapodás lehetővé teszi a hirdetők számára, hogy a Taboola marketing megoldásait használhassák az egész régióban.

A Taboola 1,4 milliárd embernek segít új tartalmakat felfedezni. Kihasználva saját mesterséges intelligenciáját, a nyílt internetes tartalomfogyasztási szokások legnagyobb adatállományát és a több ezer prémium weboldallal rendelkező exkluzív együttműködését, a platform lehetővé teszi a hirdetők számára, hogy célközönségüket egy olyan pillanatban érjék el, amikor a leginkább fogékonyak új tartalmak, új üzenetek, termékek, szolgáltatások befogadására.

Új elemeket is hoz a megállapodás

A partnerség bővítésének részeként a TDG új Taboola-megoldásokat is kínál, beleértve a Taboola Feedet is, amely egy integrált hírfal személyre szabott tartalommal, vagy a Taboola Newsroom, amely a szerkesztőség számára tesz elérhetővé hasznos adatokat a tartalmaikról, illetve fejlett A/B tesztelésre ad lehetőséget.

„A Taboola-val való partnerség kiemelkedő jelentőségű volt a fejlődő piacainkon víziónk elérésében, azaz a hirdetési piac demokratizálásában. Tevékenységünk a helyi kiadókat erősíti és a hirdetőket segíti, üzleti céljaik elérésében” – mondta Odysseas Ntotsikas, a TDG alapítója és ügyvezető igazgatója.

„Nagyon örülünk annak, hogy a TDG-vel való együttműködésünk óta az elmúlt három évben tartalomajánló platformunkat megismerték a régióban” – tette hozzá Adam Singolda, a Taboola vezérigazgatója és alapítója.

A Thinkdigital Grouphoz tartozik egyebek mellett a Project Agora prémium online hirdetési piactér is, amely egy automatizált, adatközpontú, digitális hirdetés-technológiai megoldás.

A Taboola megoldását itthon olyan médiavállalatok használják mint az Adaptive Media, a Portolio Csoport, az IKO Digital és az Origo (New Wave Media).

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások