fbpx
Nyomjad anyukám - új videós sorozat a wmn.hu-n

Nyomjad, anyukám! címmel indít új videósorozatot a WMN

Az anyaságot körülvevő mítoszokkal, tabukkal és félreértésekkel foglalkozik. Az első rész már fel is került a YouTube-ra. A videós sorozat műsorvezetője az Irie Maffia énekes-szövegírója.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Az anyaságot körülvevő mítoszokkal, tabukkal és félreértésekkel szeretne szakítani a YouTube-ra készülő új, magyar fejlesztésű online videósorozat.

A formátumot gyártó WMN ProdukcióD. Tóth Kriszta cége, mely a wmn.hu-t működteti – a ghánai születésű magyar énekesnőt, Dagadu Senát kérte föl a műsorvezetésre, aki most először próbálja ki magát ezen a területen. Állítása szerint nem bánta meg. Sőt.

„Voltak elveink. Aztán lett gyerekünk” – ez a szlogenje az új videósorozatnak, az első évad friss epizódjai mostantól tíz héten át, vasárnaponként kerülnek föl a WMN YouTube-csatornájára.

Az alkotók célja, hogy a nézőket, különösen a szülőket legalább az adások 15– 20 percére egy kicsit felszabadítsák az őket körülvevő rengeteg elvárás alól.

„A Nyomjad, anyukám! úgy nyúl a szülőség témájához, hogy abban nincs köszönet. Van viszont benne humor, önirónia, tabudöntés, szókimondás, játékosság és közben ismeretterjesztés. Mindezt egy szuperizgalmas és tehetséges ember szemén keresztül, akiről a forgatásokon kiderült, hogy nemcsak remek énekesnő, hanem hihetetlenül természetes műsorvezető is” – mondta D. Tóth Kriszta, a WMN alapító-főszerkesztője.

Az Irie Maffia énekes-szövegírója, amellett, hogy maga is anya (kislánya, Kekeli Katalin nyolcéves), igazi vagány, szókimondó, önazonos nő. Sena örömmel mondott igent a felkérésre, mert, mint kiderült, egy ideje már tervezte, hogy az éneklés mellett más területen is kipróbálná magát.

„Amikor megkerestek ezzel az ötlettel, éppen azon gondolkoztam, hogy szívesen csinálnék mást is az éneklés mellett. Más helyzetekben is dolgoztam már kamerával, és nagy kedvem volt belevágni. A témák, amiket fölvetünk a műsorban, anyaként is érintenek és érdekelnek. És van egy titkos személyes okom is, amit egyelőre nem árulok el, de ez is szerepet játszott abban, hogy elvállaltam a műsorvezetést…”

Hogy, mi ez a titok, az a Nyomjad, anyukám! sorozat negyedik részéből derül ki. Az első rész, amely már elérhető a WMN YouTube csatornáján, a női mell és a szoptatás kérdését járja körül. De az első évadban szó lesz például az anyai lelkiismeret-furdalásról, a szülői kialvatlanságról, az otthoni munkamegosztásról vagy épp a gyerekek és a közösségi média viszonyáról.

A sorozatot az F&F támogatja, szakmai az alkotók szakmai partnere a Róbert Károly Magánkórház. A Nyomjad, anyukám! első epizódja:

Szóljon hozzá!