Damjanovich Nebojsa

Damjanovich Nebojsa új szerepkörben

Az ismert online marketingszakértővel erősít az Automizy Zrt. marketing automatizálási startup.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Damjanovich Nebojsa lett az Automizy Zrt. nagyvállalati üzletágának igazgatója.

A szakember feladata a nagyvállalati megoldást nyújtó, Entermizy marketing automatizálási szoftver bevezetése az európai piacokra. Ezen a területen Damjanovich Nebojsa nagy tapasztalattal rendelkezik. Referenciái között energiaipari, telekommunikációs, gyógyszeripari, informatikai, logisztikai világcégek találhatók.

„A mesterséges intelligenciában és a viselkedés alapú marketingben van a marketing jövője. Az Entermizy megoldási nemzetközi viszonylatban is kiemelkedőek ezen a területen. Ezért fogadtam el a felkérést”

– mondta Damjanovich Nebojsa. A szakember korábban 18 éven keresztül dolgozott független szakértőként.

A Hiventures portfolióban lévő startup, az Automizy Zrt. mesterséges intelligencia alapú e-mail marketing automatizálási szoftvergyártó, aki a legtöbb ügyféllel amerikai piacon rendelkezik, a Protopmail.hu utódja. Automizy nagyvállalati szoftvermegoldása pedig az Entermizy.com

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Gárdony, Velencei-tó

Ezért hal le a Velencei-tónál és sokszor a Balatonnál a mobilinternet hétvégente

A most még a T-csoporthoz tartozó, vállalati ügyfeleket kiszolgáló leányvállalata, a T-Systems írásba adta, hogy nem tud mit kezdeni vele, hogy hétvégente sokszor 0 közelébe zuhan a mobilinternet sebessége a turisztikailag kiemelten fontos Velencei-tó egyes területein. A cégnél időnként a főnökséget okolják, és azzal próbálják vigasztalni az érintetteket, hogy a Balatonnál is gondok vannak a hálózat alultervezettsége miatt.