Damjanovich Nebojsa

Damjanovich Nebojsa új szerepkörben

Az ismert online marketingszakértővel erősít az Automizy Zrt. marketing automatizálási startup.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Damjanovich Nebojsa lett az Automizy Zrt. nagyvállalati üzletágának igazgatója.

A szakember feladata a nagyvállalati megoldást nyújtó, Entermizy marketing automatizálási szoftver bevezetése az európai piacokra. Ezen a területen Damjanovich Nebojsa nagy tapasztalattal rendelkezik. Referenciái között energiaipari, telekommunikációs, gyógyszeripari, informatikai, logisztikai világcégek találhatók.

„A mesterséges intelligenciában és a viselkedés alapú marketingben van a marketing jövője. Az Entermizy megoldási nemzetközi viszonylatban is kiemelkedőek ezen a területen. Ezért fogadtam el a felkérést”

– mondta Damjanovich Nebojsa. A szakember korábban 18 éven keresztül dolgozott független szakértőként.

A Hiventures portfolióban lévő startup, az Automizy Zrt. mesterséges intelligencia alapú e-mail marketing automatizálási szoftvergyártó, aki a legtöbb ügyféllel amerikai piacon rendelkezik, a Protopmail.hu utódja. Automizy nagyvállalati szoftvermegoldása pedig az Entermizy.com

NKM Energia, vállalkozása energiája

Az energia a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM Energia Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága, amely éves szinten mintegy 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít ügyfelei részére. Ezzel a Társaság a teljes hazai energiafelhasználás 45%-át is meghaladó mértékben látja el partnereit mind az üzleti ügyfelek, mind a lakosság körében, Magyarország teljes területén. (x)

Tovább a részletekért »

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti