fbpx
Roadster print magazin a Player Media kiadásában

Új nyomtatott magazin indul, már szerdán érkezik a Roadster

Az új, főleg autós utazásokra fókuszáló magazint a roadster.hu kiadója, a Player Media adja ki, mely egyébként idén további három terméket is tervez a meglévő portfóliója mellett.

Roadster néven nyomtatott magazint indít a Roadster.hu internetes magazin kiadója, a Player Media – erősítette meg a Media1 értesülését a médiacég.

Az új lap a Player Media 2017 őszén piacra dobott internetes highlife-style magazinjához szorosan kapcsolódik, hasonló a tematikája is, mint a Roadster.hu netes oldalnak, de a kiadó megfogalmazása szerint „lassabb és ízletesebb” tartalommal. A nyomtatott Roadster magazin a kiadó szerint leginkább egy könyvhöz áll közelebb, ennek megfelelően a mérete sem a klasszikus formákat követi.

A Roadster magazin egyébként a 2011-ben alapított kiadónak már az ötödik terméke, de az első olyan, ami nem digitális. A tervek szerint félévente jelenik majd meg:

az első lapszám holnap, május 15-én, szerdán jelenik meg, a következő pedig november 15-én.

Van létjogosultsága a nyomtatott lapnak is

A Player Mediánál azt mondták, az online termék sikerén felbuzdulva, olvasói és partneri visszajelzések alapján döntöttek úgy, hogy a Roadster márkát nyomtatásban is elérhetővé teszik.

A kiadónál úgy tartják, hogy vannak olyan történetek, amelyek sem az időnek, sem pedig a formátumnak nincsenek kiszolgáltatva, vagyis a digitális jelenlét mellett lehet létjogosultsága a nyomtatásnak.

Élményautós utazások

A Player Media első nyomtatott termékének első számában a tökéletes roadtripről, a bespoke öltönykészítésről, egy gyönyörű fatestű motorcsónakról és belsőépítészeti témáról lehet olvasni.

A kiadványban utazós történeteket találhatunk a világ felfedezésre ajánlott kincsesládáiból, bakancslistájáról a Balaton északi partjától New Yorkig, olyan élményautókban, melyekben az út maga a cél.

A május 15-én megjelenő Roadster print változatának egyik oldala
A május 15-én megjelenő Roadster print változatának egyik oldala

A lapot a Lapker InMedio / Relay hálózata és a kiadó saját előfizetői csatornája mellett a Bortársaság boltokban, a Libriben és a MüPában is terjesztik.

Még három új termékkel készül a Player Media idén

A Player Mediánál elárulták azt is, hogy még 2019-ben további három médiatermék indítását tervezi, ezek az év második felében érkeznek. A kiadó célja továbbra is minőségi és izgalmas tartalmak készítése elsősorban férfiaknak, valamint a magas státuszú célcsoport elérésére törekvő partnerek számára releváns csatornák létesítése.

Az Opten céginformációs rendszer szerint a Player Media Kft.-nek négy magyar magánszemély a tulajdonosa: A vállalat többségi tulajdonosa Farkas Albert, rajta kívül Donkó Péter, Kovács Balázs és Nagy Gergely, az egykori sanomás lapigazgató, a cég ügyvezetője tulajdonosa a cégnek.

A kft. a legutóbbi leadott pénzügyi beszámoló szerint, a 2017-es pénzügyi évben 184,6 millió forint értékesítési árbevételre tett szert, adózott eredménye 3,7 millió forint volt. A kiadóhoz tartozik a már említett digitális és print termék mellett a player.hu, az urbanplayer.hu, valamint a mitvegyekacsajomnak.hu is.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások