Tripadvisor mobilapp

Ingyenes képzés LinkedInről, Viberről, Twitterről

Magyarországon is elérhetővé vált a Httpool és az IMS ingyenes oktatási programja, ahol a Twitter, a LinkedIn és a Viber mellett képesítés szerezhető a Twitch és a TripAdvisor platformokra is.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A Httpool globális hirdetési hálózat oktatási platformja mostantól a magyar médiatervezők és marketingesek számára is elérhető, méghozzá ingyenesen. Képesítés szerezhető többek között a Twitter, a LinkedIn, a Viber, a Twitch és a TripAdvisor platformokra.

A képzést azért hirdette meg a Httpool, mert sok marketingvezető manapság ezen oldalak népszerűsége ellenére nincs tisztában az ezen oldalak által kínált lehetőségekkel. Annak érdekében, hogy ez változzon, az angol nyelvű képzések bemutatják az egyes platformok főbb tulajdonságait, azok hirdetési funkcióit, felhasználóik általános jellemzőit, mindezt közérthető stílusban, dinamikus animációkon keresztül. A képzés résztvevői valós esettanulmányokat is megismerhetnek.

A Httpool Education Program folyamatosan frissül új tanulási modulokkal, esettanulmányokkal, és olyan további tartalmakkal, amelyek segítenek a mobil hirdetési platformok még könnyebb megértésében. A program minden olyan digitális térben dolgozó szakember számára hasznos lehet, aki szeretne naprakész maradni a legújabb trendekben, hogy még hatékonyabban tudja elérni célközönségét.

„Miután a program sikerrel debütált más régiókban, célunk bevezetni az általunk működtetett piacokon is, bízva abban, hogy ezzel is támogatjuk az iparág növekedését. Hiszünk abban, hogy az oktatásnak ebben kulcsfontosságú szerepe van.”

– nyilatkozta Aljosa Jenko, a Httpool ügyvezetője.

A program elődjét Dél-Amerikában indította el az IMS, a Httpool partnere. A régióban mára már több mint 12 ezer szakember vett rész az programban.

„A Httpoollal közös érdekünk, hogy a feltörekvő piacokon is bemutassuk a legnagyobb natív hirdetési platformokban rejlő hirdetési lehetőségeket. Éppen ezért az oktatási program keretében egy olyan eszközt kínálunk, mellyel a digitális szakemberek naprakészek maradhatnak a platformok tekintetében és megismerhetik, hogyan hasznosíthatják ezeket saját hirdetési céljaik elérésében”

– tette hozzá, Ignacio Sanchez Zinny, az IMS marketing vezetője.

Az ingyenes tanfolyamokról ide kattintva található további információ és érhető el a regisztráció.

Szóljon hozzá!