Otthon magazin

Ilyen lesz a megújuló Otthon magazin

Az új főszerkesztő a lap harmincadik születésnapjára időzítve mutatta be az új, arculatában és tartalmában is megújuló lapot.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Az Otthon magazin a harmincadik születésnapja alkalmából arculatában és tartalmában egyaránt látványosan megújul – jelentette be az IQ Press kiadó szerdán.

Az új külsővel először májusban találkozhatnak majd a lap olvasói. Változik a borító és a teljes layout is, amiről a kiadó azt írja: merészen formabontó és előremutató irányt vett, elegáns és otthonos egyszerre.

A megújulás után a lap fókuszába kerülnek az otthonok bemutatása mellett a szakértői tanácsok éppúgy, mint a hasznos lelőhelyek és ár-információk, amelyek az olvasókat segítik a tájékozódásban. A magazin új rovataival tágabb környezetére is reflektál. Az Otthon magazin ökosikk néven új rovatot indít.

„Az új külső egy előremutató dizájnt követ, a belső tartalmat pedig még szerethetőbbé, változatossá, sokszínűbbé tettük”

– mondta el Füzesi Zsuzsa, a magazin új főszerkesztője.

Ilyen lesz az Otthon magazin borítója
Ilyen lesz az Otthon magazin borítója. Fotó: IQ Press / Media1

A magazin megújulása után hamarosan új arculatot kap a kapcsolódó internetoldal, az otthon.hu is.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Rádió 1

Változik a Rádió 1 működése

A Rádió 1 hálózat tagjait érintő döntéseket is hozott e heti ülésén a Médiatanács. De foglalkoztak a KESMA Gong Rádiójával és több rádiós pályázattal is. Emellett 8 millió forint sorsát is meghatározták.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!