fbpx
Milan, Italy - November 1, 2017: League of Legends logo on the website homepage. fotó: 123rf.com

Új gamer márkával jelentkezett az IKO Digital

Bemutatkozott a MetaBro.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Az IKO Digital új márkát, illetve honlapot mutatott be MetaBro néven, ami egyesíti a gamereket, valamint a legfrissebb hírek és érdekességek mellett streameket, rendezvényeket, segítséget és közösséget is kínál nekik.

Az IKO Digital szerint mostanáig hiányzott egy átfogó, minden területre kiterjedő márka, amely bármelyik játékosnak tud újat mutatni. Ezt a teret szeretné betölteni az IKO Digital a holisztikus gamer brand létrehozásával.

„Az elmúlt években erős igény jelentkezett egy olyan márkára, ami nemcsak minőségi szórakozást, játékokat, közösséget vagy segítséget ad a gamereknek, hanem ezeket egyszerre, egy helyen teszi elérhetővé. Ezért arra törekedtünk az oldal létrehozásakor, hogy úgy hozzuk össze a játékosokat, hogy közben egy közösségben egyesítjük őket”

– mondta el Greksa László, a MetaBro márkát létrehozó IKO Digital vezetője.

„A gamer.hu domain helyét átvevő MetaBro.hu gerincét az informatív és edukatív online tartalmak adják, de rendszeres streamek és rendezvények is színesítik majd a kínálatot, ahol az érdeklődők követhetik a legnagyobb gamer ikonok munkásságát” – mondta Szalai Ádám, a MetaBro csapat másik vezetője.

A metabro weblapja
A metabro weblapja

Az alapítók tervei szerint a MetaBro nem csupán idehaza, de regionálisan is felpörgeti majd a gameripart: Lengyelországban, Csehországban, Romániában, Bulgáriában és Szlovákiában is erős jelenlétet tervez a márka.

Borítókép: League of Legends logo. Fotó: 123rf
Szóljon hozzá!