Csányi Sándor, Udvarias Anna, Sipos Vera, Fesztbaum Béla, Szervét Tibor, Urbanovics Krisztina, Hábermann Lívia, Alexics Rita a Csak színház és más semmi c. sorozatban

Befejeződött a Csak színház és más semmi – így nézheti vissza az összes évadot

Négy évad után vége a Duna Televízió sorozatának. Aki azonban lemaradt róla, visszanézheti.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Szombaton volt utoljára képernyőn a Csak színház és más semmi című magyar televíziós vígjáték-sorozat a Duna TV-n.

Az MTVA és a Megafilm Service közös produkciója az első három évben évadonként hat részen keresztül mutatta be a képzelt teátrum világát, a záró évad pedig nyolc epizódon keresztül szórakoztatta a nézőket a Komédiás Színház társulatának kulisszatitkaival.

A Shell Judit, Csányi Sándor és Szervét Tibor főszereplésével készült, magyar fejlesztésű sorozatban több más ismert művész is szerepelt, köztük Szávai Viktória, Vecsei H. Miklós, Dobó Kata, Mikecz Estilla, Géczi Zoltán, Klem Viktor, Tenki Réka, Osváth Judit, Ember Márk, Mentes Júlia és Réti Nóra.

Réti Nóra és Ember Márk. Fotó: Bara Szilvia / MTVA sajtóiroda
Réti Nóra és Ember Márk. Fotó: Bara Szilvia / MTVA sajtóiroda

A negyedik, utolsó évadot tavaly nyártól szeptember közepéig összesen 73 színésszel, 47 napon át nagyjátékfilmes technikával forgatták. A felvételek 16 helyszínen készültek, többek között a Thália Színház, a József Attila Művelődési Központ és a Kincsem park adott otthont a forgatásnak.

Bár a Csak színház és más semmi tévében most véget ért, az interneten a Mediaklikk oldalon mind a négy évad, illetve az összes része visszanézhető.

Kiemelt kép: Csányi Sándor, Udvarias Anna, Sipos Vera, Fesztbaum Béla, Szervét Tibor, Urbanovics Krisztina, Hábermann Lívia, Alexics Rita a Csak színház és más semmi c. sorozatban. Kép: Bara Szilvia / MTVA sajtóiroda

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Rádió 1

Változik a Rádió 1 működése

A Rádió 1 hálózat tagjait érintő döntéseket is hozott e heti ülésén a Médiatanács. De foglalkoztak a KESMA Gong Rádiójával és több rádiós pályázattal is. Emellett 8 millió forint sorsát is meghatározták.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!