fbpx
Zappe Gábor

Meghalt Zappe Gábor

Mindössze 47 évesen hunyt el az újságíró, aki korábban az Index főszerkesztő-helyettese és a Zoom vezetője is volt, de főszerkesztette korábban a Díványt, a Port.hu-t és a Velvetet is.

Szombaton este tragikus hirtelenséggel elhunyt Zappe Gábor újságíró, szerkesztő, az Index egykori főszerkesztő-helyettese – tudatta a portállal a család.

Zappe Gábor egy budapesti kórházban, családja körében hunyt el. Három gyermeke volt.

Az újságírói pályáját 1994-ben kezdő Zappe Gábor 17 évvel ezelőtt, 2000-ben kezdett el dolgozni az Indexnél, ahol nem sokkal később lett a politikai rovat vezetője. Ide egykori gimnáziumi osztálytársa, Uj Péter, a portál akkori főszerkesztője invitálta. Zappe 2002-től főszerkesztő-helyettese lett az oldalnak. 2006-tól a szintén CEMP-es Velvet főszerkesztője vezetője volt, illetve már 2011-től 2011 óta a szintén CEMP-s Dívány főszerkesztője volt. Egy ideig ő vezette a port.hu oldalt is.

A CEMP csoporttól 2017 elején távozott, majd nem sokkal később, 2017 májusában az akkor újrainduló Zoom.hu oldal főszerkesztője lett, ám szeptemberben távozott onnan. Idén januártól a Green Go elektromos autómegosztós cégnél dolgozott.

Zappe nevéhez fűződik egyebek mellett a „villantás” szó meghonosítása is a magyar sajtónyelvben.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások