Zappe Gábor

Meghalt Zappe Gábor

Mindössze 47 évesen hunyt el az újságíró, aki korábban az Index főszerkesztő-helyettese és a Zoom vezetője is volt, de főszerkesztette korábban a Díványt, a Port.hu-t és a Velvetet is.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Szombaton este tragikus hirtelenséggel elhunyt Zappe Gábor újságíró, szerkesztő, az Index egykori főszerkesztő-helyettese – tudatta a portállal a család.

Zappe Gábor egy budapesti kórházban, családja körében hunyt el. Három gyermeke volt.

Az újságírói pályáját 1994-ben kezdő Zappe Gábor 17 évvel ezelőtt, 2000-ben kezdett el dolgozni az Indexnél, ahol nem sokkal később lett a politikai rovat vezetője. Ide egykori gimnáziumi osztálytársa, Uj Péter, a portál akkori főszerkesztője invitálta. Zappe 2002-től főszerkesztő-helyettese lett az oldalnak. 2006-tól a szintén CEMP-es Velvet főszerkesztője vezetője volt, illetve már 2011-től 2011 óta a szintén CEMP-s Dívány főszerkesztője volt. Egy ideig ő vezette a port.hu oldalt is.

A CEMP csoporttól 2017 elején távozott, majd nem sokkal később, 2017 májusában az akkor újrainduló Zoom.hu oldal főszerkesztője lett, ám szeptemberben távozott onnan. Idén januártól a Green Go elektromos autómegosztós cégnél dolgozott.

Zappe nevéhez fűződik egyebek mellett a „villantás” szó meghonosítása is a magyar sajtónyelvben.

NKM Energia, vállalkozása energiája

Az energia a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM Energia Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága, amely éves szinten mintegy 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít ügyfelei részére. Ezzel a Társaság a teljes hazai energiafelhasználás 45%-át is meghaladó mértékben látja el partnereit mind az üzleti ügyfelek, mind a lakosság körében, Magyarország teljes területén. (x)

Tovább a részletekért »

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti