Alycia Debnam-Carey as Alicia Clark, Lennie James as Morgan Jones - Fear the Walking Dead _ Season 5, Episode 1 - Photo Credit: Ryan Green/AMC

Itt a Fear the Walking Dead előzetese

Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Az már kiderült, mikor lesz a Fear the Walking Dead 5. évadának premierje az AMC csatornán, most pedig itt egy előzetes a sorozatból.

Az egyik legnépszerűbb tévés sorozat, a Fear the Walking Dead 5. évadáról ide kattintva olvashat részleteket. A sorozat Magyarországon az AMC tévécsatornán lesz látható: a világpremierrel azonos időben mutatják be.

Az ötödik évadban a csapat feladata túlélőket keresni, és kissé jobb hellyé tenni azt, ami a világból megmaradt. Morgan Jones (Lennie James) vezeti a csapatot a jóindulatban, a közösségben és a reményben gyökerező filozófiával. Minden karakter abban hisz, hogy ha most segít másoknak, jóvá teheti a múltban elkövetett hibáit. Azonban a bizalmat nem könnyű kiérdemelni.

Küldetésük – hogy segítsenek másoknak – egy végső próba előtt áll, amikor a csoport felderítetlen vidéken találja magát. Egy olyan helyen, ahol nemcsak a múltjukkal, hanem a félelmeikkel is szembe kell nézniük. Csak a félelmekkel szembenézve lesznek képesek felfedezni egy merőben új életformát, amely örökre megváltoztatja valamennyiüket.

Borítókép: Alycia Debnam-Carey Alicia Clark szerepében és Lennie James Morgan Jones szerepeében a Fear the Walking Dead 5. évadának 1. részében. Fotókredit: Ryan Green/AMC

Szóljon hozzá!

Arena4 tévésatorna

Az Arena4 tévécsatornára költözik az NFL

Megállapodást kötött a National Football League (NFL) és a Network4. A szerződés eredményeként a jövőben Magyarország legújabb sportcsatornája, az Arena4 sugározza az NFL mérkőzéseit. Az ősszel induló digitális platform, az Arena4+ pedig további kiegészítő szolgáltatásokat kínál majd az NFL rajongóinak. Eközben bővült az új sportcsatorna elérhetősége.

Gréczy Zsolt, a DK országgyűlési képviselője

Pert vesztett az Origo

Gréczy Zsolt, a DK politikusa immáron hetedik alkalommal nyert a bíróságon fideszes sajtóval szemben.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!