fbpx
Alycia Debnam-Carey as Alicia Clark, Lennie James as Morgan Jones - Fear the Walking Dead _ Season 5, Episode 1 - Photo Credit: Ryan Green/AMC

Itt a Fear the Walking Dead előzetese

Az már kiderült, mikor lesz a Fear the Walking Dead 5. évadának premierje az AMC csatornán, most pedig itt egy előzetes a sorozatból.

Az egyik legnépszerűbb tévés sorozat, a Fear the Walking Dead 5. évadáról ide kattintva olvashat részleteket. A sorozat Magyarországon az AMC tévécsatornán lesz látható: a világpremierrel azonos időben mutatják be.

Az ötödik évadban a csapat feladata túlélőket keresni, és kissé jobb hellyé tenni azt, ami a világból megmaradt. Morgan Jones (Lennie James) vezeti a csapatot a jóindulatban, a közösségben és a reményben gyökerező filozófiával. Minden karakter abban hisz, hogy ha most segít másoknak, jóvá teheti a múltban elkövetett hibáit. Azonban a bizalmat nem könnyű kiérdemelni.

Küldetésük – hogy segítsenek másoknak – egy végső próba előtt áll, amikor a csoport felderítetlen vidéken találja magát. Egy olyan helyen, ahol nemcsak a múltjukkal, hanem a félelmeikkel is szembe kell nézniük. Csak a félelmekkel szembenézve lesznek képesek felfedezni egy merőben új életformát, amely örökre megváltoztatja valamennyiüket.

Borítókép: Alycia Debnam-Carey Alicia Clark szerepében és Lennie James Morgan Jones szerepeében a Fear the Walking Dead 5. évadának 1. részében. Fotókredit: Ryan Green/AMC
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások