Yiannis Kesisoglou, Coca-Cola HBC Magyarország

Vezetőváltás a Coca-Cola HBC Magyarországnál

Yiannis Kesisoglou váltotta Galántai Györgyöt az országos értékesítési igazgatói poszton.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

A görög Yiannis Kesisoglou lett a Coca-Cola HBC Magyarország új országos értékesítési vezetője. Elődje, Galántai György február 12-től a cégcsoport romániai leányvállalatánál kapott új megbízást.

A 28 országban jelenlevő Coca-Cola HBC egyik tapasztalt vezetője érkezett a cégcsoport legnagyobb exportőrének, a két palackozóüzemmel rendelkező magyarországi vállalat értékesítési csapatának élére.

Yiannis Kesisoglou 2005-ben csatlakozott a görögországi vállalathoz, ahol a kiemelt ügyfelekért és az értékesítési csatornákért felelt, az elmúlt két évben pedig account menedzserként dolgozott. Nevéhez köthető a helyi kiskereskedelmi struktúra átalakítása, kölcsönös értékteremtés alapelvén nyugvó programok elindítása és végrehajtása, ezen keresztül a kiemelt vevőpartneri kapcsolatok továbbfejlesztése. Irányítása alatt jelentősen nőtt a cégcsoport görögországi vállalatának árbevétele.

Magyarországon elődje, Galántai György fektette le a portfólióbővítésen alapuló növekedés alapjait. Ő februártól értékesítési igazgatóként folytatja karrierjét Romániában.

Fotó: Yiannis Kesisoglou, Coca-Cola HBC Magyarország

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Dévényi István a Kötöttfogás műsorvezetőjeként

Kiszáll a Kötöttfogás szerkesztő-műsorvezetője

Dévényi István az európai uniós választási eredmények kapcsán jelentette be, hogy kiszáll. Hogy a műsor tovább megy-e, illetve ki veszi át Dévényi feladatait, arról Konok Péter, Csintalan Sándor és Pörzse Sándor hármasnak kell döntenie.