fbpx
tévé, tv, távkapcsoló

Kódolatlan tévécsatornák a MinDig Tv-nél

A LiChi TV és a Humor+ csatornákról van szó.

Kódolatlan időszakot tart a TV2 csoporthoz tartozó  gasztrocsatorna, a LiChi TV és a Humor+ humorcsatorna. A két csatorna az állami műsorszóróval történt megállapodás alapján az érintett időszakban térítés nélkül lesz elérhető MinDig TV rendszerén keresztül.

A LiChi TV esetében a csatornanyitás már mától, február 25-től elkezdődik és március 10-ig tart,  míg a Humor+ március 4. és március 18. lesz kódolatlan a MinDig TV nézői számára.

A kódolatlan időszakra több új tartalommal is készülnek az érintett csatornák.

Filmes estéket tart a LiChi TV

A LiChi TV a torkos csütörtököt ünnepelve filmes estékkel jelentkezik. Február 28-án 21 órától az Ízek, imák, szerelmekkel indul a négy napig tartó gasztro-mozi sorozat, pénteken 21 órától a Pincérlány édesen is csípős, szombaton a Derült égből fasírt című animációs film két része, vasárnap pedig 21 órától  a Sülve-főve című mozi kerül képernyőre.

LiChi TV

A filmek mellett február 25-től minden hétköznap 19 órától érkezik Ördög Nóra műsorvezetésével a MasterChef VIP. A produkcióban két  séf figyeli és bírálja a hírességek konyhai teljesítményét: Nyíri Szása és Mizsei János. A kamerák kereszttüzében többek között Bay Éva, Demcsák Zsuzsa, Janicsák Veca, Mádai Vivien, Pásztor Anna, Árpa Attila, Pál Dénes, és Zsidró Tamás mutatja be, mire képes a konyhaművészet területén.

A MasterChef VIP mellett február 25-től minden hétköznap képernyőn lesz a Spencer félórás fogásai és A latin konyha titkai, valamint hétvégente a Watts – grillezés egyszerűen című sorozatból leshetnek el trükköket a grillezés iránt érdeklődők.

A kódolatlan időszakban képernyőn lesznek ezenkívül a gasztrocsatornán Nigella Lawson, Gordon Ramsay és Jamie Oliver műsorai is, illetve a  Sütimester és a Hal a tortán is látható lesz.

Újdonságok a Humor+ csatornán

Március 4-től a TV2 Csoport humorcsatornája is számos újdonsággal várja a nézőket. A kódolatlan időszakban hétköznaponként reggel az animációs sorozatoké a terep, jön a Futurama és A Simpson család. Délutánonként 17:45-től indul az Egy rém rendes család maraton, utána pedig a Meldrum ház karaktereivel érkezik a Csengetett, Mylord.

Hétvégén az angol humoré a főszerepe. Érkeznek a Halló, halló! és a Waczak szálló című vígjáték-sorozatok, és a Csengetett, Mylord. 18:50-től az Irigy Hónaljmirigy tagjai következnek, két-két korábbi showját lehet újranézni.

Humor+

Újdonságként szombaton, a 21 órás esti film után – a brit komikus, Sacha Baron Cohen filmjei közül az Agyas és agyatlan, A diktátor és a Brüno című mozikat vetíti a csatorna három egymást követő szombaton. 22:45-től érkezik a Veszélyes tanerők, amelyben az amerikai Smoot High iskola diákjai megfélemlítik a tanárok egy részét, akik persze ezt nem hagyják szó nélkül, visszavágnak és bosszút forralnak. Március 10-én vasárnap 23:40-től jönnek az Aggmenők. Az amerikai vígjáték-sorozatban Hank, Charlie, Sid és Margaret kalandjait lehet végigkövetni egy nyugdíjas központban.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások