Hajós András

Hajós András visszatér

A YouTube-on folytatja karrierjét és a Dalfutár című műsort az ismert tévés.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Visszatér a képernyőkre Hajós András, ám immáron nem hagyományos tévéképernyőről van szó. Hajós a PC World Online-on egy ma megjelent interjúban egy kérdésre válaszolva jelentette be, hogy feltámasztja a Dalfutár című műsorát. A műsor a YouTube-on lesz látható.

Hajós azt mondja, már meg is állapodott szponzorokkal.

„Mire ez megjelenik, talán rajta is lesz a pecsét a szerződésen két szponzorral, akik felvállalták, hogy finanszírozzák a Dalfutár feltámasztását. Egy mini második évad ki fog telni belőle, tavasz végére a neten publikálva. Na ehhez például lehet, hogy csinálok egy saját csatornát. Lehet, instát is. De előbb megcsináltatom az arcom. Már két kisebbítésen vagyok túl, de még mindig túl nagy”

– mondta Hajós András a PC Worldnek.

A tévés műsorvezető és youtuber egyébként idén tölti be az 50. életévét.

A Dalfutár sokáig a SuperTV2-n volt látható, de Hajós és a TV2 csoport egy idő után nem tudtak megegyezni a folytatást illetően. Hajós ezután több tévécsatornával is tárgyalt, de nem lett az egészből semmi.

A Dalfutár lényege az volt, hogy zeneszerzők, szövegírók, producerek és énekesek külön-külön készültek egy-egy feladat megvalósításán, majd összeeresztették őket egy stúdióba, ahonnan csak akkor távozhattak, ha elkészítették az ország legjobb zenéit.

Ha valaki nem emlékezne rá, milyen volt a műsor eredetije, itt visszanézheti.

 

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!