A bankráció.hu helyén a money.hu

Nevet váltott a Bankráció.hu

Az oldal ezentúl money.hu néven működik, és a korábbinál szélesebb körben nyújt megoldásokat.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Mától money.hu néven működik az ingatlanhirdetési piacon vezető szerepet betöltő ingatlan.com csoporthoz tartozó BankRáció.hu.

„A névváltásra azért volt szükség, mert a money.hu a korábbinál szélesebb szolgáltatási palettával folytatja a működését. A money.hu online platformon keresztül átláthatóvá teszi a hitelajánlatokat és más pénzügyi megoldásokat, az érintetteket pedig szakértők segítik a kiválasztásban és a teljes ügymenetben.”

– mondta el Radimeczky Géza, az ingatlan.com csoport pénzpiaci üzletágának vezetője.

A money.hu logójaA BankRáció a magyar piacon elsők között jelent meg online hitelkalkulátorokkal, amelyek segítségével az érintettek számos bank ajánlatából mindig a legkedvezőbb konstrukciójút választhatják ki. Emellett a teljes hitelfelvételi folyamatban támogatást nyújt az igényléstől a folyósításig.

Az immáron money.hu néven működő oldal szakértőinek becslése szerint, ha tavaly az új lakáshitel-felvevők a legkedvezőbb – legalább 1 évig fix kamatozású – konstrukciókat választják, akkor összességében minimum 140-150 milliárd forintot spórolhattak volna meg a teljes futamidő alatt. A személyi kölcsönöknél szintén 10 milliárdos nagyságrendű megtakarítást jelenthet a lakosságnak a legjobb ajánlat megtalálása. Tehát évtizedes távlatban a legkedvezőbb megoldások kiválasztása több száz milliárd forinttal csökkentheti a lakosság kiadásait.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Gréczy Zsolt, a DK országgyűlési képviselője

Pert vesztett a PestiSrácok

A Ripost után a PestiSrácokról is azt állapította meg a bíróság, hogy valótlanul vádolta zaklatással Gréczy Zsolt DK-s országgyűlési képviselőt.

Dr. László Imre

Ismét pert vesztett az Origo

A KESMA portálja a másodfokú bírósági ítélet szerint is alaptalanul vádolta meg szexuális zaklatással László Imre orvost, a DK polgármesterjelöltjét a 2019-es önkormányzati választások során.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!