eurosport.hosszabbitas.hu

Összebútorozott a magyar Eurosport a Hosszabbítás.hu-val

Helyi tartalomszolgáltatásban erősít az Eurosport a tartalmi és stratégiai együttműködésnek köszönhetően.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Az együttműködés keretében ezentúl az eurosport.hosszabbitas.hu oldalon lesz elérhető a Hosszabbítás.hu, ahol a sportoldaltól megszokott, és a továbbiakban is a Hosszabbítás.hu stábja által biztosított tartalomszolgáltatás kiegészül az Eurosport exkluzív videóival és közvetítéseivel.

A partneri együttműködés az Eurosport közleménye szerint illeszkedik a sportcsatorna stratégiájába, melynek célja, hogy a rajongókhoz közelebb hozza kedvenc versenyeiket és sportolóikat, miközben helyi tartalmat nyújt.

Eurosportos kommentátorok alapították

A Hosszabbítás.hu oldalt közel öt éve hozták létre az Eurosport kommentátorai, azzal a céllal, hogy a közvetítés közben elhangzottak – vagy akár az el nem hangzottak – elérhetőek legyenek az Eurosport magyar nézői számára is. A stáb azóta kiegészült különböző sportblogok szerzőivel és újságírókkal.

A híreket a csatornáról jól ismert kommentátorok szerkesztik és írják – a teniszt Szabó Gábor és Szántó Petra, a WTCR-t Lantos András, a kerékpárt pedig Bodnár Gergő. A Hosszabbítás.hu olyan komplex sportoldal, amely nemcsak az Eurosporton látható sportágakkal kapcsolatos híreket, anyagokat közöl, így ír például vízilabdáról (Takács Márton) vagy kézilabdáról is (Mártha Bence).

A partnerség révén az oldal kibővül az Eurosport exkluzív prémium tartalmaival, elsősorban – magyar nyelvű vagy magyar feliratos – rövid videókkal és közvetítésekkel.

„Az Eurosport-Hosszabbítás partnerség révén a sporttal tudjuk gazdagítani a Discovery csoport férfiaknak szóló hirdetési portfólióját. Ugyanakkor új lehetőségeket is teremt számunkra: a televízió után már az online térben is kínálunk ügyfeleink egyedi igényeire szabott hirdetéseket. Ezt tovább erősíti, hogy az eurosport.hosszabbitas.hu rengeteg lokális tartalma még vonzóbbá teszi az olvasók számára”

– mondta Baron Ágnes, az Eurosportot működtető Discovery médiavállalat márkapartnerségekért felelős vezetője.

Az eurosport.hosszabbitas.hu oldal hirdetéseit egyébként az Atmedia fogja értékesíteni.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

RTL Klub

Átalakulnak az RTL Klub estéi

Az új műsorrend életbe lépése szinte az összes hétköznap esti műsort érinteni fogja, többek között a Barátok Közt, a Fókusz, a XXI. Század és a Doktor Murphy is érintett.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!