Mészáros Attila, a Telenor Magyarország kommunikációs igazgatója

Telenor Magyarország: Új kommunikációs igazgató érkezett

Mészáros Attila felel a cég kommunikációjáért ezentúl.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Mészáros Attilát nevezték ki a Telenor Magyarország vállalati kommunikációs igazgatójának. A szakember a cég belső és külső kommunikációja mellett a fenntarthatósági területért is felel – derül ki a vállalat csütörtöki közleményéből.

Mészáros Attila közel 20 éves kommunikációs és marketingterületen szerzett tapasztalattal rendelkezik az infokommunikációs szektorban. 2008-tól a Cisco Magyarország marketing és pr vezetőjeként a vállalat marketing és marketingkommunikációs tevékenységének teljes körű irányítása volt a feladata, majd 2012-től a Cisco regionális marketingmenedzsereként több mint 15 országban felelt marketing és kommunikációs kampányok lebonyolításáért. Az elmúlt két évben egy hazai, gyógyszeriparban működő kisvállalatnál operatív és marketingvezetőként irányította a szervezet négy üzletágát.

A közgazdász végzettségű szakember karrierjét kommunikációs ügynökégi oldalon kezdte menedzseri és tanácsadói tisztségekben olyan ügyfelekkel mint a PanTel, a Cisco, az Oracle, a Sun Microsystems, a Sony Ericcson és az Albacomp.

 

S

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!