Veiszer Alinda, a HírTV Alinda című műsorának utolsó adásában

Veiszer Alinda a szlovák közmédiához igazol

A Pátria Rádióban lesz műsora a HírTV volt műsorvezetőjének.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

A szlovák közmédia napközben magyar nyelven sugárzó rádiócsatornájához, a Pátria Rádióhoz szerződik Veiszer Alinda, aki 2011-ig vezetett kulturális és közéleti beszélgetéseket a magyar köztévében, az elmúlt években pedig a HírTV-n volt műsora Alinda címmel. A műsorvezető a változásról először a a SZEMlélek című műsorában beszélt, amiről aztán az Index számolt be.

Veiszer Alinda az Indexnek azt mondta: a Pátria Rádió ajánlott neki szerződést már korábban, eddig arról tárgyaltak, pontosan milyen műsort vezessen.

Egyelőre fél évre írtam alá egy heti három órás műsorsávra. Nem politikáról, hanem – ahogy régebben is – közéletről és kultúráról lesz szó, nyilván elsősorban a magyarországi ügyekről, de szóba kerülhetnek a felvidéki témák is. Teljesen szabad kezet kaptam

– mondta a műsorvezető.

A műsor február 9-én indul, és szombatonként délután 3-tól 6-ig lesz majd hallható a Pátria Rádión. Magyarországról is követni lehet majd az adást élő streaming segítségével, illetve utólag is visszahallgatható lesz adás, írja az Index.

Veiszer Alinda műsora nem sokkal a tavalyi országgyűlési választásokat követően szűnt meg a HírTV-n, amikor a tévé addigi tulajdonosa közel 40 fős létszámleépítést rendelt el a cégnél. Később Simicska Lajostól megvásárolták a tévét, és azóta a G-napot megelőző időszakhoz hasonló, kormánybarát műsorokat sugároznak.

Kiemelt kép: Veiszer Alinda, a HírTV Alinda című műsorának utolsó adásában

 

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

v4 agency, v4na, v4 news agency

Habony Árpád és az Orbán-közeli médiaholding új londoni tartalomgyárában bukkant fel a TV2 volt hírigazgató-helyettese

A kormányközeli V4NA impresszumában szereplő Tamás Tóth főszerkesztő sajtóinformációk szerint ugyanaz a személy lehet, aki korábban még Tóth Tamás Antal nevet használva a TV2 hírigazgató-helyettese volt, azt megelőzően pedig kényszertörölt és adótartozást hátrahagyó cége miatt bocsátották el a közmédia leányvállalatától. Közben kiderült más érdekesség is a Habony Árpáddal is összefüggésbe hozható hírügynökség kapcsán.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!