Fülöp Gábor, a Provident új marketingigazgatója

Új marketingigazgató a Providentnél

Fülöp Gábort házon belülről nevezték ki.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Hétfő óta Fülöp Gábor irányítja a Provident Pénzügyi Zrt. marketingigazgatóságának munkáját. Fülöp 2010-től termékfejlesztési vezetőként dolgozott a pénzügyi vállalatnál, majd 2014-től a vállalatcsoport nagy-britanniai központjában a nemzetközi marketing csapat termékfejlesztéssel kapcsolatos tevékenységét koordinálta. A szakember korábban a Vodafone Magyarország Zrt.-nél, illetve a Magyar Telekom Nyrt.-nél töltött be vezető pozíciókat.

A Providentnél Dudás Krisztinát váltja a marketingigazgatói poszton.

Az újonnan kinevezett marketingigazgató közölte, célja, hogy a vállalat márkaértékét tovább erősítse a pénzügyi szektorban és a marketingcsapat a jövőben is hatékonyan járuljon hozzá a vállalat üzleti sikereihez.

Fotó: Fülöp Gábor, az új marketingigazgató

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

v4 agency, v4na, v4 news agency

Habony Árpád és az Orbán-közeli médiaholding új londoni tartalomgyárában bukkant fel a TV2 volt hírigazgató-helyettese

A kormányközeli V4NA impresszumában szereplő Tamás Tóth főszerkesztő sajtóinformációk szerint ugyanaz a személy lehet, aki korábban még Tóth Tamás Antal nevet használva a TV2 hírigazgató-helyettese volt, azt megelőzően pedig kényszertörölt és adótartozást hátrahagyó cége miatt bocsátották el a közmédia leányvállalatától. Közben kiderült más érdekesség is a Habony Árpáddal is összefüggésbe hozható hírügynökség kapcsán.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!