Fülöp Gábor, a Provident új marketingigazgatója

Új marketingigazgató a Providentnél

Fülöp Gábort házon belülről nevezték ki.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Hétfő óta Fülöp Gábor irányítja a Provident Pénzügyi Zrt. marketingigazgatóságának munkáját. Fülöp 2010-től termékfejlesztési vezetőként dolgozott a pénzügyi vállalatnál, majd 2014-től a vállalatcsoport nagy-britanniai központjában a nemzetközi marketing csapat termékfejlesztéssel kapcsolatos tevékenységét koordinálta. A szakember korábban a Vodafone Magyarország Zrt.-nél, illetve a Magyar Telekom Nyrt.-nél töltött be vezető pozíciókat.

A Providentnél Dudás Krisztinát váltja a marketingigazgatói poszton.

Az újonnan kinevezett marketingigazgató közölte, célja, hogy a vállalat márkaértékét tovább erősítse a pénzügyi szektorban és a marketingcsapat a jövőben is hatékonyan járuljon hozzá a vállalat üzleti sikereihez.

Fotó: Fülöp Gábor, az új marketingigazgató

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

NMHH Tantusz

Tantusz: Silány minőségű, alig használják, mégis 14 millió forint közpénzt emészt fel

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Tantusz nevű, távközlési (internet, tv, telefon stb.) szolgáltatási csomagokat listázó és összehasonlító oldalára a hatóság saját bevallása szerint is csupán napi 9-10 látogató lép. Ráadásul a rendszer adatai időnként nem valósak: például ott is elérhetőnek mutat széles sávú vezetékes internetet, ahol ez nincs. Megkérdeztük, ez hogyan fordulhat elő.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!