fbpx

vodafone

yettel

Yettel részvényeket szerzett az állam

A 4iG Csoport Vodafone részvényekre cserélte Yettel-Cetin részedését, melynek révén az állam a Vodafone után a Yettelben is tulajdonos lett.

Orbán Viktor kormányfő a Vodafone autóját vezérli távvezérléssel, egy szimulátorral. A háttérben Mészáros Lőrinc is felsejlik

MSZP: semmis a Vodafone Magyarország felvásárlására vonatkozó szerződés

Tóth Bertalan, az MSZP parlamenti frakcióvezetője közérdekű adatigényléssel kérte ki a Vodafone Magyarország megvásárlásáról szóló szerződést és a hozzá kapcsolódó, a cég átvilágítását tartalmazó iratokat, így derült ki, hogy csak angol nyelvű szerződés készült. Ha így van, akkor szerinte a dokumentum érvénytelen.

Vodafone TV beltéri egység távirányítóval

Új streaming alapú tévécsomagot vezet be a Vodafone Magyarország

A TV HD Extra HBO Pak csomag bevezetésével a szolgáltató második streaming-specifikus csomagját vezeti be a Filmbox Pro alapú csomagja mellé, ezáltal bővítve az előfizetők által választható televíziós csomagkínálatot – derül ki a Media1-hez eljuttatott sajtóközleményből.

Régi mobiltelefonok.

Végéhez közeledik az állami mobilcsere program

Március végén befejeződik a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) mobilkészülék-csere támogatási programja, így már csak néhány hétig lehet kihasználni a 40 ezer forintos kedvezményt.

Jászai Gellért, a 4iG elnök-vezérigazgatója

Megkérdezték Jászai Gellértet a Vodafone Magyarország leendő nevéről és a cég felvásárlásához kapott állami hitelekről, valamint a csökkenő piaci versenyről

Jászai Gellért, a 4iG elnökének szavai alapján egyre valószínűbbnek tűnik, hogy ONE néven működik majd tovább a 4iG Csoport és a Magyar Állam által felvásárolt Vodafone Magyarország. Jászai Gellért azt is mondta, szerinte miért tévednek a közgazdaságtan-tankönyveket készítő professzorok, amikor arról írnak, hogy minél több a szereplő egy adott iparágban, annál nagyobb a verseny, és hogy miért van szerinte az rendben, hogy két szereplőssé vált a vezetékes telekommunikációs piac.

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások