fbpx

jelentés

podcast

Megduplázódott a magyar podcastok száma, de valóban van üzleti potenciál bennük? – Elkészült a Whitereport Podcastjelentés

A Whitereport közel féléves adatgyűjtés és elemzés után elkészítette tematikus jelentését a magyar podcastvilággal kapcsolatban. A független Podcastpiaci Jelentés hirdetőknek, médiatulajdonosoknak, hatóságoknak és minden olyan szereplőnek szól, akit érdekel a podcast mint hirdetési forma, marketingeszköz vagy üzlet.

Koltay András, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke beszél az Alapjogokért Központ és a Magyar Nemzeti Médiaszövetség Igazságháborúk II. című konferenciáján Budapesten 2023. március 13-án.

Uniós küldöttség: a KESMA az egyik bizonyíték, hogy felszámolják Magyarországon a független médiát

Központosítás, öncenzúra, nacionalista narratíva, ideológiai beavatkozás: komoly aggályokat fogalmaz meg a média, az oktatás és a kultúra helyzetéről az Európai Parlament (EP) küldöttségének magyarországi látogatásáról készült jelentés. Koltay András, a Médiatanács kizárólag kormánypárti szavazatokkal megválasztott elnöke másképp látja.

Varga Zoltán, a Central Médiacsoport vezérigazgatója

A sajtószabadság elleni támadásként értékeli a 24.hu tulajdonosa elleni NAV-nyomozást az EU által finanszírozott jelentés

Elkészült a Media Freedom Rapid Response (MFRR) európai jelentése, melynek célja az EU-tagállamokban és a tagjelölt országokban előforduló, a sajtó- és médiaszabadság megsértésére irányuló esetek feltárása, nyomon követése és válaszreakciók indítása. A jelentésben Magyarországról többször is szó esik.

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások