fbpx

Docler Holding

Föőr Gábor / Genesis Médiacsoport

Megszólalt Föőr Gábor, a Frisshirek.hu leköszönő tulajdonosa, aki mindenkit elbocsátott, most pedig Floridában indít új céget

Föőr Gábor azt mondta a Media1.hu-nak, idén januárban több megkeresést is kapott a tavaly indult portálja, a Frisshirek.hu megvásárlására, ezután döntött úgy, hogy eladja azt Gattyán Györgynek, az ismert milliárdosnak. Föőr a lapnál tegnap történteket (azaz hogy mindenkit elbocsátott a stábból) átszervezésnek nevezte.

Márki-Zay Péter és Föőr Gábor korábban, még a kampányban

Elbocsátják a Frisshirek.hu teljes szerkesztőségét

A Media1.hu információi szerint rendkívüli értekezleten közölte kedden este Föőr Gábor, a Genes Médiacsoport tulajdonosa a Frisshirek.hu hírportál munkatársaival, hogy megválnak tőlük. A stábtagok jobb híján csak reménykedni tudnak, hogy végül megkapják a fizetésüket és találnak maguknak valahol máshol egy állást. Mindez épp pár órával azután történt, hogy a Media1 megírta, Gattyán György nevére került februárban a portál internetes címe.

Gattyán György.

Gattyán Györgyhöz került a Frisshirek.hu

A milliárdos üzletember és a Megoldás Mozgalom volt pártelnökének sajtósa pár napja még tagadta a Media1 érdeklődésére, hogy Gattyán beszállna az online híriparba, portálunk azonban megtudta, hogy három hónappal ezelőtt Gattyán Györgyhöz került a Frisshirek.hu internetes végződés. Ugyanakkor a portál kiadójaként egyelőre nem ő, hanem a híroldalt alapító, az előválasztáson Márki-Zay Péter támogatottjaként induló Föőr Gábor és cége van feltüntetve.

Netlock.

Új vezetők a Netlocknál

Új vezetők irányítják októbertől a Dockler Holdinghoz tartozó Netlock IT területét – közölte egy hétfői, a Media1-hez is eljuttatott közleményében a vállalat.

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások