fbpx
Vodafone TV beltéri egység távirányítóval

Új streaming alapú tévécsomagot vezet be a Vodafone Magyarország

A TV HD Extra HBO Pak csomag bevezetésével a szolgáltató második streaming-specifikus csomagját vezeti be a Filmbox Pro alapú csomagja mellé, ezáltal bővítve az előfizetők által választható televíziós csomagkínálatot – derül ki a Media1-hez eljuttatott sajtóközleményből.

A streaming szolgáltatások és választható tévéextrák mellett a szolgáltató továbbra is kiemelt figyelmet fordít a csomagokban elérhető HD csatornáinak bővítésére.

Március 15-től a Vodafone TV csomagjai megújultak: a TV HD Basic mostantól TV HD Alap, a TV HD Plus ezentúl TV HD Családi, míg a TV HD Max+ Filmbox Pro pedig mostantól TV HD Extra Filmbox Pro néven érhető el.

A szolgáltató által újonnan bevezetett TV HD Extra HBO Pak csomagra előfizetők ennek köszönhetően a lineáris televíziós csatornák mellett az HBO Pak csatornáihoz (HBO, HBO 2, HBO 3). illetve az HBO Max szolgáltatásához is hozzáférhetnek.

A tévécsomagok magukba foglalják a Vodafone TV médiabox készüléket is, amellyel olyan interaktív funkciók is elérhetőek mint például a műsorvisszajátszás, felvételrögzítés, személyes ajánló és gyereksarok. A hagyományos tévészolgáltatások ezen kívül olyan további streaming szolgáltatásokkal és tévéextrákkal is kiegészíthetők mint például a Net4, RTL+ Active, illetve a DaVinci Kids.

Díjmentes TV2 Play Prémium

Újdonságként a Vodafone-előfizetők díjmentesen hozzáférhetnek a TV2 Play Prémium streamingszolgáltatásban lévő tartalmakhoz a mobil applikáción és weben keresztül egyaránt, amennyiben TV HD Családi vagy TV HD Extra díjcsomagok valamelyikére fizetnek elő. Ezenfelül azon meglévő előfizetőknek is elérhetővé válnak a tartalmak a TV2 Play Prémiumon keresztül, akik még TV HD Plus, TV HD Max vagy TV Prémium csomaggal rendelkeznek. A szolgáltató 2023. március 16-tól az ügyfelek részére folyamatosan e-mailben  juttatja el az alkalmazás használatához szükséges kódot.

A megújult portfólióba foglalt szolgáltatások csomagajánlatként vezetékes internettel együtt kedvezményesen rendelhetők – sőt, egyes tévécsomagok a Vodafone kiegészítő szolgáltatásaival is összevonhatók. Ilyen lehet az Internet Pro wifipótló mobilinternet kiegészítő szolgáltatás, amely egy SIM-alapú hotspot eszköz segítségével akár áramkimaradás esetén is internetelérést biztosít, vagy a Vodafone Super WiFi jelerősítő szolgáltatás, amely a lakás rosszul lefedett pontjain növeli a WiFi jelerősségét, ezáltal csökkentve a leárnyékolt helyeket. A megújult tévécsomagok mellé elérhető továbbá a Vodafone gigabit sebességű internet szolgáltatása is, amely akár 10+ eszközön is képes biztosítani a gyors streamingszolgáltatást.

Azon előfizetőknek, akik otthoni vezetékes szolgáltatásuk mellett mobil szolgáltatással is rendelkeznek, a szolgáltató Vodafone ONE ajánlat keretében további különleges kedvezményeket és előnyöket is kínál.

Elérhetővé vált a TV2 Play Prémium a Vodafone előfizetői számára

MSZP: semmis a Vodafone Magyarország felvásárlására vonatkozó szerződés

Fideszes levezető elnöke volt a Vodafone új igazgatóit kinevező közgyűlésnek – íme a bizonyítékok

Rogán Antalhoz köthető emberek „foglalták el” a Vodafone Magyarországot

További hírek érhetők el a Media1-en. Követhet minket Facebookon is.

Borító: Vodafone TV beltéri egység távirányítóval Fotó: vodafone.de sajtószoba
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások