fbpx
okosóra

Miért érdemes okosórára váltani? (x)

Napjainkban már számos lehetőség van arra, hogy okoskészülékekkel vagy rendszerekkel tegyük még élvezetesebbé, komfortosabbá, könnyebben kezelhetővé az otthonunkat, az életünket.

Nem különbözik ebben a tekintetben az okosóra sem ezektől a kütyüktől, hiszen pontosan ebben más a hagyományos verziónál: elérhetővé tesz számos olyan funkciót, amelyekkel könnyebbek a mindennapok.

Felejtsd el, hogy az óra csak az időt mutatja!

Az Alphafüles webáruház okosórái sokkal többet tudnak, mint egy egyszerű analóg vagy digitális karóra. Mindeközben abszolút felveszik a versenyt megjelenésben, stílusban az egyszerűbb változatokkal.

Használhatjuk a mobiltelefonunk kiterjesztéseként, segítségünkre lehet sportolás közben, de egészségügyi szempontból is hasznos támogatónk tud lenni. A rengeteg funkciónak köszönhetően a célközönsége is messze túlmutat egyik vagy másik csoporton, gyakorlatilag mindenki hasznát veheti.

Terjeszd ki a mobilodat!

Nyugodtan a zsebedben hagyhatod mostantól a készüléket, hiszen az okosórán keresztül is ellenőrizheted az aktuális helyzetet. Hiszen megnézheted rajta, hogy éppen ki küldött neked üzenetet, ahogy azt is láthatod, ha valaki telefonon szeretne beszélni veled. Ha éppen az a kényelmes, hívásfogadásra is lehetőséged van az Alpha M7 okosórán keresztül.

De ez még nem minden! Ébresztő, naptár, számológép, időzítő, kamera távirányítása, sőt, még zenelejátszás is elérhető opció ezen az órán keresztül, így egészen biztos lehetsz abban, ha ez a készülék a csuklódat díszíti, akkor hatékonyabban menedzselheted a feladataidat, de unatkozni sem fogsz az üres pillanataidban. Szórakozz remekül az okosórád segítségével!

Élvezd a sportoláshoz fejlesztett funkciókat!

Az Alpha M7-es modell egy sportoláshoz való okosóra, ami azt jelenti, hogy támogatni tudja az edzésedet, mégpedig úgy, hogy olyan információkkal lát el, amelyek nagyon hasznosak, ha fontos számodra az eredményesség és a fejlődés. Ráadásul többféle szabadtéri és beltéri sport is választható, amelyhez adekvát adatokat tud biztosítani. Természetesen nem hiányozhat sem a stopper, sem a lépésszámláló!

Az egészségi állapotodat is támogatja

Mégpedig azzal, hogy pulzus- és vérnyomásmérés is elérhető rajta, továbbá a sportfunkciók között említett lehetőségek többségét is hasznosnak találhatod, amennyiben fontos neked az egészség.

Tovább is van, mondjam még?

A felsorolt funkciók között még megtalálható például az iránytű, a légnyomásmérő, a magasságmérő, de a fényerő szabályozása, valamint az ébresztés kézmozdulatra is elérhető. Tartósan nem kerülhet víz alá, de védett a fröccsenő víz ellen, de az üvegét sem kell túlságosan félteni, mivel az 5th Gorilla Glass edzett üveget kapott, így bátran mozoghatsz edzés, kirándulás vagy fesztiválozás közben is.

A koronát az i-re a 8 választható megjelenés és az akár 3 napig is eltartó üzemidő teszi fel. Kell ennél több?

(x) hirdetői tartalom

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások