fbpx
hamvasító sampon

A hamvasítás nem a szőkék kiváltsága! Kedves barnák, mondjatok búcsút a nemkívánatos narancssárga árnyalatoknak! (x)

A szőke hajszín nagyon régóta népszerű a nők körében, és ha hajfestésre kerül a sor, szívesen választják ennek valamely árnyalatát. Azonban sokan tapasztalják meg, hogy az eredetileg kiválasztott szín nem feltétlenül úgy mutat a hajukon, mint egy katalógus képén. Ennek pedig általában az az oka, hogy nem a megfelelő készítményeket sikerül kiválasztani a hajápoláshoz.

Ha hamvasításról van szó, mindenkinek a szőke jut eszébe, de ezt festett barna vagy gesztenyebarna hajon is bátran lehet alkalmazni.

Semlegesítsd a narancssárgát, maradj barna!

Attól még, hogy valaki nem a szőke hajszínt választja vagy esetleg eredetileg is barna, szüksége van a megfelelő tápláló termékekre és a speciális hajápolásra. Csak a kiváló minőségű termékekkel őrizhetjük meg hajunk vitalitását, így maradhat fényes, hiszen a barna hajnak ugyanúgy segítségre van szüksége ahhoz, hogy semlegesíteni tudja a nem túl tetszetős narancssárgás árnyalatokat.

Ahhoz, hogy igazán megmutathassuk hajunk szépségét, feltétlenül meg kell tartanunk azt egészséges állapotában. Az erős, fényes és puha hajállapot pedig kizárólag úgy érhető el, hogyha megfelelő hatóanyag-tartalmú és káros anyagoktól mentes hajápoló termékekkel óvjuk azt.

Miért változhat meg a barna haj árnyalata?

Sok tényező befolyásolhatja azt, hogy alapvetően milyen állapotban van a hajunk, függetlenül a színétől. A környezeti külső hatások mindannyiunkra hatnak, ilyenek a napsütés, a levegőszennyezettség, de a kemény víz sem tesz jót a hajszerkezetnek. Ugyanis ezeknek a hatásoknak következtében porózussá válhat. Ez az elsődleges oka annak, hogy kialakulnak a vöröses vagy rezes tónusok.

Amivel nagyon egyszerűen tehetsz a probléma ellen, az a hamvasító sampon használata. Ez egy olyan kékes színű készítmény, amelybe pigmenteket helyeznek el, ezzel kell átmosni a tincseket. Általában a szőke hajú nők számára ajánlják ennek lila pigmenteket tartalmazó változatát, de miért ne használhatnád te is ennek megfelelőjét barna hajra, hogy a szalonban elért színt két festés között megtarthasd? Ennek segítségével a meleg árnyalatokat egyszerűen semlegesítheted, ezzel egy kellemes hatást érsz el. Így a frizurád sokkal frissebbnek és szebb színűnek fog látszani.

Hamvasítsd a barna vagy gesztenyebarna árnyalatokat is

Amennyiben számodra is elengedhetetlenül fontos, hogy megőrizd a hajad szépségét és egészségét, mindig válassz olyan professzionális termékeket, melyek a legkiválóbb hatóanyagokat tartalmazzák. A Hair-Line webáruház samponjai között megtalálhatod azokat a szulfátmentes, hamvasító termékeket, melyek vegán formulájuknak köszönhetően teljesen természetes módon őrzik meg hajad jó állapotát.

Törekedj arra, hogy kíméletes formuláknak tedd ki a hajszerkezetet, hiszen így hosszabb távon is megőrizheted a megfelelő hajszínt. Továbbá a természetes eredetű alapanyagok és a bionövényekből származó illatok kellemesen üdítőek lesznek számodra. A professzionális termékek olyan védőpajzsot képeznek a hajad körül, mellyel garantáltan megóvhatod azt a külső hatásokkal szemben is.

(x) Hirdetői tartalom

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások