fbpx
Nádai Anikó, a Házasodna a gazda műsorvezetője.

Premierdátumot kapott a Házasodna a gazda új évada

Az RTL falusi társkereső reality-jének műsorvezetője ezúttal is Nádai Anikó lesz.

Április 24-én, vasárnap este 19:50-től érkezik az RTL Klubra a Házasodna a gazda legújabb, 5. évada – ezt az RTL Magyarország egy mai, kedd délelőtti közleményben jelentette be.

Mint írták, az első részben a nézők megismerhetik a párra váró gazdasszonyokat és gazdákat, akik megmutatják, hogyan telnek a mindennapjaik és arról is mesélnek, milyen társat képzelnek el maguk mellé.

„Van közöttük, aki állattenyésztéssel, növénytermesztéssel foglalkozik és olyan is, aki díjugrató zsoké. Az egyik gazdasszony a lótenyésztéssel keresi a kenyerét, míg másik önfenntartó gazdaságot üzemeltet. Van olyan gazda, aki azt sem titkolja, hogy eddig nőcsábász hírében állt, ám most eljött az idő, hogy megtalálja a gazdasszonyát, aki mellett révbe érhet. Az egyik gazda pedig olyan különleges lovag, aki legalább 200 lovasversenyen szerzett győzelmet”

– írta a tévétársaság.

Hozzátették: a premier napjától, április 24-től várják azoknak a nőknek és férfiaknak a jelentkezését, akik úgy gondolják, méltó társai lennének a műsorból megismert gazdasszonyoknak vagy gazdáknak. Jelentkezni az rtl.hu/gazda oldalon lehet majd.

Az új évad műsorvezetője ezúttal is Nádai Anikó lesz.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Nádai Anikó, a Házasodna a gazda műsorvezetője. Fotó: RTL sajtószoba
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások