fbpx
gyász, halál

Fegyverrel a kezében, holtan találtak rá egy újságíróra Siófokon

Tragikusan ért véget Szemesi Zsolt, a Balatoni Hírmondó, a Somogyi Hírmondó és a Siófoki Hírhét volt főszerkesztőjének élete vasárnap.

A Media1 információi szerint fegyverrel a kezében, holtan találták meg az 50 év körüli férfit siófoki otthonában vasárnap délután.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletén a Media1 érdeklődésére telefonon hétfőn megerősítették, hogy közigazgatási eljárást folytatnak az ügyben. Arra a kérdésünkre, hogy öngyilkosságról van-e szó, vagy esetleg felvetődik-e az idegenkezűség, annyit mondtak, hogy közigazgatási eljárást folytatnak, nem pedig büntetőeljárást. További részleteket az eljárás érdekeire tekintettel nem árultak el.

Szemesi Zsolt újságíró
Szemesi Zsolt újságíró
Fotó: Facebook

A Media1 más, nem hivatalos forrásból úgy tudja, az eddigi feltételezések szerint Szemesi Zsolt szerelmi bánat miatt végezhetett magával egy szakítás után, vagyis feltételezhetően halála nincs összefüggésben a Siófoki Hírhét és a Balatoni Hírmondónál, valamint a Somogyi Hírmondónál korábban betöltött egykori főszerkesztői, illetve fotós megbízatással.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Még több hír található a Media1-en!

Borítókép: stock / Depositphotos
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások