fbpx
Facebook felhasználók egymás mellett

A Facebook videós rapidrandit tesztel

Négyperces videós randikon segít majd társat találni a Sparked nevű új szolgáltatás.

A Facebook Sparked nevű újdonsága azt ígéri, hogy kedves emberekkel lehet videón keresztül randizni. A regisztrációhoz elég lesz egy Facebook-profil, nem kell jobbra vagy balra húzogatni más profilokat, és nincsenek végeláthatatlan üzenetváltások, ráadásul az egész ingyenes – írja a Marketingmorzsák a The Verge nyomán.

Azt nem tudni, hogy egy alkalom során hány videorandit szerveznek az algoritmusok, de ha mindkét fél jól érezte magát a rövid beszélgetésen, akkor szerveznek egy második randit is, ami már tíz percig tart. Ha ezután is szimpatikusak egymásnak, akkor elérhetőséget cserélhetnek, hogy hosszabban is értekezhessenek.

Az alkalmazás azt írja, hogy az egész középpontjában a kedvesség áll, a felhasználóknak le is kell írni, hogy szerintük mi teszi őket kedves randipartnerré. Egyelőre még az sem világos, hogyan válogat a rendszer, és vannak-e konkrét randi események, vagy csak szimplán azzal sorsolnak össze valakit, aki ugyanakkor online. Mindenesetre ez már a Facebook második randis próbálkozása, a Facebook társkereső applikációja tavaly óta Magyarországon is elérhető.

Az elmúlt hetekben záporszerűen jönnek a hírek, amelyben egyre több újdonságot mutat be a Facebook. Például tegnap írtuk meg a Media1-en, hogy új hang alapú szolgáltatásokat vezet be hamarosan a közösségi oldal. Egy héttel korábban pedig azt, hogy új oktatási platformmal jelentkezik.

További hírek találhatók a Media1.hu-n!

Borítókép: Stock / Depositphotos

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások