fbpx
YouTube TV

Új tévécsatornákkal bővült a YouTube TV

A YouTube TV-n, a Google internetes tévészolgáltatásában is elérhető lesz több, a Discovery-hez tartozó csatorna.
Teads

Tűpontos célzás a másodpercek töredéke alatt – Hogyan működik a Teads mesterséges intelligenciája? (x)

A digitális reklámpiac régóta egy nehéz választás előtt áll: minőség vagy széles elérés? Az elmúlt néhány évben, ahogy a vásárlás egyszerűbbé és gyorsabbá vált, a reklámipar konszolidálódott, a hirdetők egyre nagyobb közönséget szerettek volna megszólítani, ám mindez a minőség rovására ment. A Teads erre egy saját mesterséges intelligencia-rendszer fejlesztésével válaszolt, amely milliszekundumok alatt képes eldönteni, hogy egy adott felhasználónak mikor és milyen hirdetést jelenítsen meg a rendszer.

Tovább a részletekért »

Többéves, kiterjedt terjesztési megállapodást kötött a napokban a Discovery és a YouTube. A friss megállapodás bővíti a 2017 februárjában elindított YouTube TV tényközlő és életmód tartalmainak kínálatát. A felhasználók összesen 9, a Discoery-hez tatozó csatornájának legjobb programjait online is láthatják.

A Discovery Channel, a TLC, az Investigation Discovery, a Travel Channel, az Animal Planet, a HGTV, a Food Network és a MotorTrend máris megtalálható a YouTube TV-n, az év végéig pedig elindul az OWN: Oprah Winfrey Network is.

A YouTube TV előfizetői az élő adás mellett korlátlanul hozzáférhetnek a Discovery tartalmához a VOD (video-on-demand, azaz lekérhető videós szolgáltatáson) keresztül – tárhelylimit nélkül használhatják a rögzítést (DVR), illetve a Discovery GO platformon keresztül megkapják a kilenc csatorna teljes könyvtárát, közel 50 ezer műsort.

Discovery

„Büszkék vagyunk arra, hogy a partnerségnek köszönhetően rajongóink a YouTube TV-n keresztül is elérhetik szeretett csatornáikat, sztárjaikat és műsoraikat”

– mondta el Eric Phillips, a Discovery terjesztésért felelős elnöke.

„A YouTube TV-t azért indítottuk, hogy egyszerűen, modern módon tudjuk kínálni az élő televíziózás legjavát. Előfizetőink egyik legfontosabb kérése volt, hogy a Discovery csatornák legyenek elérhetők a YouTube TV-n. Tovább fejlesztjük a kedvenc tévéműsorok megismerésének új élményét: a Discoveryvel kötött megállapodás egy lépés ezen az úton.”

– mondta Lori Conkling, a YouTube TV partnerségekért felelős vezetője.

A Discovery a közönségarányt tekintve az Egyesült Államok harmadik legnagyobb médiavállalattal. A cég Magyarországon is jelen van, az említett tévécsatornáinak jelentős része elérhető a magyar műsorterjesztőknél.

A YouTube TV egy olyan, a Google által elindított fizetős streaming szolgáltatás, mely számos tévécsatorna tartalmát az interneten, adatként juttatja el a nézőkhöz, kedvező havidíjért, és különböző digitális eszközökön történő megtekintést is lehetővé téve. A YouTube TV az úgynevezett cord cuttereknek, azaz a kábeltévé előfizetésüket lemondóknak is ideális megoldás, mivel elegendő a használatához internetelérés, nem szükséges set-top-box, ráadásul rendkívül rugalmas megoldás, hiszen a műsorokat korlátlan mennyiségben rögzíteni lehet digitálisan.

A YouTube TV-n ma már több mint 70  tévés hálózat tartalmai érhetők el, például az ABC, a BBC, a Fox, a CNN, a Disney Channel, az AMC, a National Geographic, a Cartoon Network. Szóval elég erős a kínálata, és bár Magyarországról a YouTube TV egyelőre hivatalosan nem érhető el, ha ez egyszer megtörténik, az elég komoly versenyhelyzet elé állíthatja a helyi kábeles és műholdas cégeket.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások