fbpx

frisshirek.hu

A KESMA-kiadvány Fejér Megyei Hírlap 2023. január 2-i címlapja.

Vármegye-mizéria: a fideszes médiacsoport (vár)megyénként sem egységes az átállás kérdésében

A kormánypárti médiaóriás, a Mediaworks tavaly nyáron, az új vármegye rendszerrel kapcsolatos alaptörvényi változás elfogadását követően szinte azonnal levédette a vidéki napilapjainak vármegyés neveit. Most, hogy hatályba lépett az új jogszabály, ami alapján 2023 január elsejétől az eddigi megyéket a vármegyék váltották, a Media1 megnézte milyenek lett a fideszes médiahálózat (vár)megyei napilapjai, valóban átálltak-e. (Vár)megyénként sem egységesen viszonyulnak a kérdéshez.

A Szabadsajtó Klub csapata: Gulyás Balázs és a többiek

Újraindul a Szabadsajtó Klub

Végleg eldőlt, hogy újra összeáll a Gulyás Balázs, Tóta W. Árpád, Stumpf András, és Tompos Ádám alkotta csapat, sőt már a napokban látható is lesz a legújabb adás.

Az N1Tv-s Szabadsajtó Klub korábban

Újra összeállhat a Szabadsajtó Klub

Gulyás Balázs publicista, aki korábban a Tóta W. Árpád, Stumpf András, és Tompos Ádám alkotta csapat közreműködésével a Szabadsajtó Klub című műsort vezette az N1TV-nél, előrehaladott tárgyalásokat folytat a Frisshírek nevű oldal tulajdonásával egy műsorról.

Föőr Gábor / Genesis Médiacsoport

Új hazai hírportál indul

Az új oldalon a vidék Magyarországán, helyi tartalmakon lesz a hangsúly, és a Media1 információi szerint már több ismert újságíróval is megegyeztek. Hírünkből több érdekesség is kiderül a tervezett oldalról.

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások