fbpx
Filemon Norbert, a Veszprémi Főegyházmegye új kommunikációs vezetője

A NER-ből igazolt kommunikációs vezetőt a Veszprémi Főegyházmegye

Filemon Norbert korábban a Fidesz-kormány üzeneteinek nyilvános képviseletével foglalkozott.

A korábban az Axióma nevű kezdeményezés egyik videójában az orgánum főszerkesztőjeként bemutatott személy, Filemon Norbert lett a vitáktól hangos érsekség kommunikációs vezetője. Neve az axioma.hu impresszumában már nem is szerepel.

Az Axióma kapcsán egyes megfogalmazások szerint „második generációs fideszesek” igyekeznek ezen a csatornán keresztül a fiatalabb korosztályhoz eljuttatni a kormánypropagandát.

A jogász végzettségű Filemon Norbert nevével nem csak az Axióma vezetőjeként, de a szintén kormány üzeneteit képviselő, KESMA-s Mandiner szerzőjeként is találkozhattak a portál olvasói.

A hírt, hogy elfogadva „a Veszprémi Főegyházmegye ajánlatát” 2022 októberétől kommunikációs vezetőként dolgozik az érsekségen, Filemon Norbert egyik nyilvános közösségi médiás bejegyzése is megerősíti, ahol azt kérte az emberektől, ajánlják Isten kegyelmébe, hogy ne valljon szégyent az új pozíciójában.

Az Axióma kapcsán azt írta, az számára továbbra is kedves, azt nem hagyja el, csak más keretet adnak az együttműködésnek, de arra nem tért ki, mik ezek a keretek.

Bejelentették a távozó Papp-Váry Árpád, a Budapesti Metropolitan Egyetem Üzleti, Kommunikációs és Turisztikai Kara dékánjának utódját (frissített)

Visszatért az Indamediához a viharos körülmények között távozni kényszerülő Torkos Matild fia és más változás is történt az Index és a Napi.hu tulajdonosánál

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalál minket Facebookon is.

Borító: Filemon Norbert, a Veszprémi Főegyházmegye új kommunikációs vezetője. Fotó: Filemon Norbert /Facebook
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások