fbpx
Szellő István Londonból jelentkezik.

Az RTL Klub is rendkívüli műsorváltozást jelentett be hétfőre

Más csatornákhoz hasonlóan az RTL Klub is élőben közvetíti II. Erzsébet temetését.

Fókusz-különkiadás várja a nézőket az RTL Klubon és az rtl.hu-n szeptember 19-én, hétfőn II. Erzsébet brit királynő temetése miatt – ezt az RTL Magyarország péntek este jelentette be.

Mint írják, a hétfő délelőtt 11 órakor kezdődő különkiadásban Gál Petra és stúdióvendégei várják a csatorna nézőit a képernyők elé, valamint online az rtl.hu portálon is követni lehet az eseményeket. Az élő adásban több alkalommal is kapcsolják majd Londonból a helyszínen tartózkodó Szellő Istvánt.

II. Erzsébetnek emléket állító kép és virágok.
Fotó: RTL sajtószoba.

A stúdióvendégek – Görög Ibolya protokollszakértő, Németh Linda történész, Szatmári Judit Anna muzeológus, divattörténész és Bukovszky Zoltán Ákos, a brit királyi család szakértője – az események kommentálása mellett arról is beszélgetnek majd, hogy mit jelentett a briteknek és mit a világnak II. Erzsébet. A temetési szertartást követően, 14 órától a közvetítés az rtl.hu oldalán folytatódik tovább: szakértők segítségével az érdeklődők a portálon élőben követhetik majd figyelemmel a néhai uralkodó utolsó útját.

Mint arról a Media1 beszámolt, rendkívüli műsorváltozásokkal reagál II. Erzsébet temetésére a TV2 Tények és a HírTV is. A FEM3 tematikus hétvégét tart.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Szellő István Londonból jelentkezik. Fotó: RTL Híradó / Facebook.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások