fbpx
Joy Social Media Award (SMA)

Ezeket a magyar hírességeket jelölték az idei JOY Social Media Awardra

Idén már hatodik alkalommal díjazzák a közösségi média legnagyobb hazai sztárjait a JOY Social Media Awardon (JOY SMA). A közönség egy hónapon keresztül szavazhat a hét kategóriában induló 28 jelöltre. Új kategória idén a #képernyőkedvence, valamint versenybe szállnak a legjobb podcastok is. A #példakép címért roma aktivisták szállnak versenybe.

Influenszerek, véleményvezérek, hírességek, az online világ legnagyobb hatású hazai szereplői tűnnek fel idén is a JOY Social Media Award (SMA) megmérettetésén. A JOY SMA hitvallása szerint a minőséget, a kreativitást és a leginspirálóbb tartalmakat előállító influenszereket díjazza, derül ki a magazin keddi közleményéből.

Ezt érdemes tudni az SMA kategóriáról

 • A #bestoftiktok kategóriában a fiatalok kedvenc platformjának legegyedibb hazai sztárjait jelölték.
 • A #gazdivagyok kategóriában azok kaptak helyet, akik a felelős állattartásra hívják fel a figyelmet, és tartalmaik vidámabb hellyé teszik a közösségi médiát. Ismét jelentkezik a #hallgasshazait kategória, amelyben a toplistákat letaroló hazai zenészeket jutalmazzák.
 • A #gasztroguru kategóriában azok a gasztroarcok indulnak, akik az íz mellett az egészségre is figyelnek.
 • A JOY SMA történetében először jelölték külön kategóriában a legjobb podcastokat. A #bestofpodcast róluk szól. Istenes Bence IstenEst című produkciója vetélkedik a Hihetetlen történelem ismeretterjesztő podcasttal, Viszkok Fruzsi Púdermentes beszélgetés sorozatával és a népszerű Márkó és Barna Síkideg szériájával.
 • Komoly küzdelmet hozhat a netes jelenlétükkel is hódító tévés sztárok között a #képernyőkedvence kategória, amelyben Iszak Esztert, Kiss Ramónát, Szabó Zsófit és Miller Dávidot jelölte a JOY Magazin szerkesztősége.
 • A #példakép kategóriában hagyományosan az értéket közvetítő influenszereket ismerik el. Idén a sokszínűség és az elfogadás jegyében a legnagyobb hatású roma aktivisták kerülnek fókuszba.

„Mindig van új a nap alatt! A JOY Social Media Awardon minden évben igyekszünk díjazni a közösségi média kiemelkedő alakjait és legnépszerűbb tartalomgyártóit, új és megújult kategóriákat, vagy épp korábbi kedvenceket felelevenítve – díjazzuk azokat, akik a közönség kedvencei, elgondolkoztatnak, megnevettetnek, inspirálnak, példát mutatnak. A kategóriák megalkotásánál igyekszünk a JOY számára fontos ügyeket is beemelni mint a felelős állattartás, a tudatos táplálkozás, a hazai előadók támogatása vagy a sokszínűség. A podcastok a beszélgetésre, az ismeretterjesztésre, a közös gondolkodásra adnak lehetőséget az online világban, míg a TikTok fiatalok milliói számára jelenti a legfrissebb, legüdébb platformot” – mondta el Alberti Petra, a JOY főszerkesztője, a magazint kiadó Marquard Group Hungary tartalomigazgatója.

A 2022-es jelöltek

 • #BESTOFTIKTOK: Makk Adrienn, Whisper Ton, Lil G, Forstner Csenge
 • #HALLGASSHAZAIT: Valmar, Manuel, Nemazalány, T.Danny
 • #GAZDIVAGYOK: Holdampf Linda, Görgényi Fruzsina, B. Nagy Réka, Kempf Zozo
 • #PÉLDAKÉP: Balogh Krisztofer, Márton Joci, Váradi Lénárd, Lakatos Ricsi
 • #KÉPERNYŐKEDVENCE: Szabó Zsófi, Miller Dávid, Kiss Ramóna, Iszak Eszti
 • #BESTOFPODCAST: Márkó és Barna Síkideg, IstenEst, Hihetetlen történelem, Púdermentes
 • #GASZTROGURU: Mentesen Édesebb, Veganeeta, Cinnamon Tomi, Gökler Kriszti

A JOY magazin Social Media Award jelöltjeire a közönség az alábbi oldalon szavazhat: www.joy.hu/sma

További hírek érhetők el a Media1-en.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások