fbpx
Kamerák, közvetítés, koncert.

Drámai hirtelenséggel, forgatás közben meghalt Erős Barna operatőr, a Nyerő Páros középkorú kameramanja

A negyvenes éveiben lévő kameramant mások mellett gyermeke is gyászolja.

Hétfőn, forgatás közben rosszul lett és meghalt az RTL Klub Nyerő Páros című reality műsorának egyik stábtagja – erről a 24.hu írt elsőként az elhunyt stábtag nevének és munkakörének említése nélkül. A Media1 információi szerint a 40 éves éveiben járó Erős Barna operatőrt érte a halál a reality forgatásán, akit családtagjai, köztük gyermeke is várt otthon, sajnos már hiába.

Egyes állítások szerint a tragédia bekövetkeztekor nem volt a forgatás helyszínén orvos, de a Media1 megkérdezte a televíziós társaságot, mi az igazság, és az RTL Magyarország írásos kérdésünkre ezt kategorikusan cáfoló választ küldött. Telefonos megkeresésünkre a gyártócég, a Solaz Media egyik illetékese is azt közölte, hogy volt jelen orvos a helyszínen, majd a helyszínre mentőkocsi is érkezett, így gyors és szakszerű ellátásra került sor, ám sajnos már nem sikerült megmenteni a stábtag életét. Kérdeztük azt is, hogy a halálesetet követően folytatták-e a forgatást, vagy kapott-e a megrendült stáb a történtek után pihenőidőt: választ erre a tévétársaság írásos válasza nem adott, de a gyártócég illetékesének telefonon elmondott szavaiból az derült ki, hogy leálltak a munkálatokkal egy időre.

Az RTL Magyarország a következő választ küldte kérdésünkre:

„Az RTL Magyarország egyik műsorának hétfői forgatási napján a gyártó partnercég szerződéses munkatársa váratlanul rosszul lett. A helyszínen tartózkodó ügyeletes orvos, majd a helyszínre érkező rohamkocsi azonnal megkezdte az ellátást, de a gyors és szakszerű orvosi segítség ellenére sajnos nem sikerült megmenteni a stáb tagjának életét.
Az RTL Magyarország mély részvétét fejezi ki a gyászoló hozzátartozóknak.”

Borító: Illusztráció. Fotó: / Depositphotos
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások