fbpx
Rota Francesco meghalt

Elhunyt Rota Francesco, a Trend FM és a Rádió7 fiatal műsorvezetője

A Senso Magico magyar soul zenekar énekeseként, gitárosaként és szövegírójaként is ismert Rota Francesco rádiós műsorvezető mindössze 45 éves volt.

„Tragikus hirtelenséggel elhunyt Rota Francesco, a Trend FM-en hallható Soul History műsorvezetője. Szerdán délután még bent volt a szerkesztőségben, összerakta a következő műsort. Amelyben pontosan a tőle megszokott alapossággal húzott elő újabb és újabb sosem hallott sztorikat a soul zenéről. Arról a zenei világról, amit imádott. 2015 tavasza óta vitte a budapesti Trend FM-en a péntek délelőtti műsort, amelyet szépen lassan újabb és újabb vidéki rádiók vettek át. Ha bárki odakapcsolt a műsorára, nem valószínű, hogy tovább nyomta volna a gombot. Tényleg olyan bakelitek forogtak, amelyek sehol máshol. Tényleg olyan sztorik, olyan stílusban előadva, hogy lehetetlen volt kiszállni a kocsiból, ha ment a műsora. Fantasztikus zenészekkel folytatja odafent, mi, a Trend FM-nél sosem felejtjük őt, és korábbi műsoraival emlékezünk rá a nyár folyamán. Addig is ezen a linken bármikor lehet őt hallgatni: https://www.mixcloud.com/Rota_Francesco/

írja a Trend FM a közösségi médiás oldalán.

Rota Francescóra emlékezik Facebook-oldalán a Rádió7 is, ahol szintén hallható volt a fiatal rádiós műsora:

„Mély és alázatos megdöbbenéssel értesültünk arról, hogy műsorvezetőnk, barátunk Rota Francesco tragikus hirtelenséggel elhunyt. A Magyarországon egyedülálló könnyűzenei műsor, a Soul History vezetője, a Senso Magico nevű magyar soul zenekar énekese, gitárosa, zene és szövegírója 45 éves volt. Rota Francesco pótolhatatlan veszteség a Rádió 7 és minden minőségi zenét szerető ember számára. Barátai, szerettei gyászában osztozunk. Isten nyugosztalja! ”

További hírek

 

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások