fbpx
bitcoin

Az online kaszinók jövője a kriptovalutátől függ? (x)

A legújabb trendekkel a decentralizált technológiában, kriptovaluta szakértői a kriptovaluták használatát tekintik az online szerencsejáték-szektor jövőjének. Becslések szerint a globális szerencsejáték piac bevétele el fogja érni a 400 milliárd dollárt. A technológia időbeli fejlődésével és a decentralizált technológia megjelenésével a világgazdaság minden aspektusa gyorsan alkalmazza ezt a tendenciát.

A szerencsejáték-ipar, ami a világ egyik legnagyobb hozamtermelő gazdaságnak tekinthető, nem maradhat ki ebből a kampányból. Ennek eredményeképpen az online szerencsejáték oldalak bevezettek teljesen decentralizált funkciókat.

Az elterjedt kihívások és a blokklánc megoldás

Az ügyfél részvételének „ellenőrzése”, valamint a hagyományos online szerencsejáték-oldalakon zajló „cashflow” mindig is jelentős akadályt jelentett ezeknek az elektronikusan kapcsolódó vállalkozásoknak. A fogadók gyakran óvatossá válnak, ha egy nem hatékony és központosított elosztási mechanizmus eredményeként nem tudják megkapni a kifizetéseiket. A „cashflow” viszont még nagyobb akadályt jelenthet, mivel az online szerencsejátékosok általában tudni szeretnék, hogy a rendszeren belül hol és hogyan forgatják a pénzüket.

Az online szerencsejáték területén fent említett viták összefoglalása egy teljesen decentralizált megoldás révén oldható meg, amely megmenthető az újszerű blokkláncból és a kriptovaluta innovációból. A blokklánc technológiának a beágyazása a következő előnyöket biztosítja.

Biztosított szolgálatkészség

Egy olyan világban élünk, ahol a vállalkozások hajlamosak beleásni magukat a világhálóba, hogy a lehető legtöbb emberhez eljussanak. Ez vezethet a különböző számítógépes bűncselekmények megjelenéséhez.

A blokklánc technológián keresztül az intelligens szerződések automatizálhatók a fogadási tevékenységek folyamatos végrehajtásának kezdeményezésére, ezáltal garantálva a 24/7 szolgáltatást a fogadók számára.

Átláthatóság

Fontos megjegyezni, hogy az online kaszinó webhely adminisztrátorai mindent elkövetnének, hogy növeljék a weboldalaik haszonkulcsát, még akkor is, ha ez magában foglalja a gyanútlan játékosok kizsákmányolását a platformjukon.

A legtöbb online szerencsejáték-iparral foglalkozó oldal azonban kiemelt figyelmet fordít arra, hogy felhasználóit biztosítsa a fair és szabályszerű működésről, erről híres például az EnergyCasino.

Egy átlátható, megbízható és decentralizált blokklánc ökoszisztémán keresztül az összes tranzakció nyilvántartása rögzíthető egy megváltoztathatatlan főkönyvben, valamint a platform összes résztvevője megtekintheti őket.

Skálázhatóság

A bőséges piaci lehetőségek kiaknázása érdekében minden online fogadási platformon biztosítani kell a nagyfokú skálázhatóságot. A skálázható attribútumok, mint például a tranzakció sebessége, késleltetése és áteresztőképessége kulcsfontosságúak a szerencsejáték-oldalak számára. A skálázhatóság kérdése egy másik korlátozás, amelyet a feltörekvő technológia skálázhat.

Szem előtt tartva a fenti kihívásokat és a sokkal nagyobb távlatokban feltárandó jövőbeli elvárásokat, tapinthatóvá válik, hogy a blokklánc technológiából, valamint az online kaszinó vállalkozások által használt kriptovalutákból származó előnyöket soha nem lehet túlhangsúlyozni.

(X) Hirdetői tartalom!

 

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások