fbpx
Tonk Emil

Meghalt Tonk Emil

A hazai marketingszakma legendás alakját kedden érte a halál.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Tonk Emil, a Magyar Marketing Szövetség alapító, örökös tagja volt, melynek működéséhez 29 éven keresztül ügyvezető alelnökként is hozzájárult.

Tonk Emil február 23-i haláláról az MMSZ értesítette szerkesztőségünket.

A Magyar Marketing Szövetség így emlékezik a szakemberre:

Magyarország egyik első marketingvezetőjeként üzletemberek sokaságát vezette sikerhez – tréningjeivel, workshopjaival, előadásaival új utakat nyitott meg az üzleti kommunikáció gyakorlati elsajátításában, a tárgyalási, kommunikációs, értékesítési és marketingmódszereinek, prezentációs technikáinak tanításában. Szakértő munkáját Mentor Oscar-díjjal is jutalmazták, valamint 2010-ben a világ legjobb előadói közé is beválasztották. Többéves személyes tapasztalatára, üzleti szemléletmódjára építve az üzletemberek, vezetők és munkatársaik képzésével foglalkozó Üzleti Akadémia vezetője volt, és rendszeresen tartott előadásokat, tréningeket, szemináriumokat konferenciákon, szakmai rendezvényeken, és felsőfokú intézményekben is.

Tonk Emil búcsúztatására szűk családi körben kerül sor, a szakma számára nyílt megemlékezésről a későbbiekben adnak tájékoztatást.

A szakembert az MMSZ saját halottjának tekinti.

Borító: Tonk Emil az Üzlet.TV videójában

 

Szóljon hozzá!